Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Уште едно да ви биде јасно:

Абдулхеј не умира...тоа ќе биде финта на Полат!

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Имаат голема врска, со оглед на твојот стил на пишување и начинот на кој се изразуваш.
Како и да е, благодарам за одговорот.
Се одјавувам од темава.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ке ти објасни бате..........Полат го киднапираа Масоните и го закопуваа под земја па го откопуваа и на крај во Сирија го пратија да го убие премиерот на Либан и истотака му ги блокираа телефоните да не може да се јави некаде...Потоа Полат е во Сирија и ја разгледува земјата и бараше место за да го направи атентатот ама се предомисли....И кога возеше низ земјата во камиончето му ставија бомба ама навреме се спаси.....Мемати,Абдул и Ерхан се бегалци и се кријат во куќата на Џанан.....Елиф се освести и татко Омер и компанија се во болница...Тунџај и Абедин се во затвор и Тунџај зборуваше со Зија.......Полат не го направи атенатот и се врати во Турција,и се сретна со Хало и Нерзат и сакаа да влезат во куќата на Сафије ама дојде полиција.....Низаметин копилето и ја полнеше главата на Сафије дека он е исправен,а Полат дека сака да ја убие и дека и го убил таткото т.е Караханли...И Полат влегоа во куќата и Сафије го застрела.....И до толку гледав синоќа
Тоа го имам гледано меѓутоа ме интересира пред тоа што се случувало во серијата.Поточно од кога почнаа да ги даваат новите епизоди на а1.

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Тоа го имам гледано меѓутоа ме интересира пред тоа што се случувало во серијата.Поточно од кога почнаа да ги даваат новите епизоди на а1.
Другар, сакаш да знаеш од почетокот што се случувало?

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Абе ја гледав на почетокот..и почна да ми станува досадна. И сите серии што имаат голем број епизоди како Бандини,Кога лисјата паѓаат, Долина на волците итн., за брзо време ми се здосадуваат.
Како што гледам ти ништо не разбираш.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.150
Како што гледам ти ништо не разбираш.
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Абе ја гледав на почетокот..и почна да ми станува досадна. И сите серии што имаат голем број епизоди како Бандини,Кога лисјата паѓаат, Долина на волците итн., за брзо време ми се здосадуваат.
E оваа не е како нив!! За оваа моли се да има многу епизоди!!!!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Серијава е глупаа..глупаааа..преглупа :mad:
Не разбирам како можи некој онакво сранје да гледа...
Иди гледај цртани филмој.

Бтв. 100% си се уплашил од Абузар и си прекинал да гледаш... АЈДЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА ТЕ ПОТСЕТИМ

:zver::zver::zver::eek:jea:

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296

Prison break, Lost, 24 itn. Site tie imaa golem broj epizodi. Ne ti drzi voda muabetov. Dobro ti rece toj nad mene, idi gledaj crtani filmoj.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
^Па така е бе... свите ја гледаа серијава и едвај ја чекаа наредната епизода, а овја погоре да рече глупа била...

Kajgana Shop

На врв Bottom