- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 749
Серијава е глупаа..глупаааа..преглупа ![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Не разбирам како можи некој онакво сранје да гледа...
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Искрено, колку години имаш?Серијава е глупаа..глупаааа..преглупа
Искрено, колку години имаш?
Тоа го имам гледано меѓутоа ме интересира пред тоа што се случувало во серијата.Поточно од кога почнаа да ги даваат новите епизоди на а1.Ке ти објасни бате..........Полат го киднапираа Масоните и го закопуваа под земја па го откопуваа и на крај во Сирија го пратија да го убие премиерот на Либан и истотака му ги блокираа телефоните да не може да се јави некаде...Потоа Полат е во Сирија и ја разгледува земјата и бараше место за да го направи атентатот ама се предомисли....И кога возеше низ земјата во камиончето му ставија бомба ама навреме се спаси.....Мемати,Абдул и Ерхан се бегалци и се кријат во куќата на Џанан.....Елиф се освести и татко Омер и компанија се во болница...Тунџај и Абедин се во затвор и Тунџај зборуваше со Зија.......Полат не го направи атенатот и се врати во Турција,и се сретна со Хало и Нерзат и сакаа да влезат во куќата на Сафије ама дојде полиција.....Низаметин копилето и ја полнеше главата на Сафије дека он е исправен,а Полат дека сака да ја убие и дека и го убил таткото т.е Караханли...И Полат влегоа во куќата и Сафије го застрела.....И до толку гледав синоќа
Другар, сакаш да знаеш од почетокот што се случувало?Тоа го имам гледано меѓутоа ме интересира пред тоа што се случувало во серијата.Поточно од кога почнаа да ги даваат новите епизоди на а1.
Како што гледам ти ништо не разбираш.Серијава е глупаа..глупаааа..преглупа
Како што гледам ти ништо не разбираш.
:pos2::pos2::pos2:Како што гледам ти ништо не разбираш.
E оваа не е како нив!! За оваа моли се да има многу епизоди!!!!Абе ја гледав на почетокот..и почна да ми станува досадна. И сите серии што имаат голем број епизоди како Бандини,Кога лисјата паѓаат, Долина на волците итн., за брзо време ми се здосадуваат.
Иди гледај цртани филмој.Серијава е глупаа..глупаааа..преглупа
Абе ја гледав на почетокот..и почна да ми станува досадна. И сите серии што имаат голем број епизоди како Бандини,Кога лисјата паѓаат, Долина на волците итн., за брзо време ми се здосадуваат.
Не е на одмет.Другар, сакаш да знаеш од почетокот што се случувало?
Стварно е глупа, ефтино срање!!:smir:^Па така е бе... свите ја гледаа серијава и едвај ја чекаа наредната епизода, а овја погоре да рече глупа била...