Може, ова е добра идеја, дај да се побуниме, што е ова како може вака да сменат серија што стандардно оди во овој термин долго време и да стаат некоја нова непозната на нејзино место??Со години одат преку недела сега овие куртониве од канал 5 им текнало да сменат термин... Глупи луге. Дај да им пишеме емаил сите да ја даваат пак преку недела??? Што велите? Сигурно има маил за контакт на нивната страница
Јас пак не сфатив, чекам да почне, викендов не гледав, не знаев...нефер играчи...Со години одат преку недела сега овие куртониве од канал 5 им текнало да сменат термин... Глупи луге. Дај да им пишеме емаил сите да ја даваат пак преку недела??? Што велите? Сигурно има маил за контакт на нивната страница
Сега и јас им пратив мејл, ќе видиме што ќе биде.Еве јас има пишав на овој маил пишете им и вие
editor@kanal5.com.mk
Другар ова е за веб уредникот нема врска овој или овие што се на странава пишете им порака на овиеЕве јас има пишав на овој маил пишете им и вие
editor@kanal5.com.mk
Па прочитај погоре збориме затоа, пратете им мејлови на desk@kanal5.com.mkи info@kanal5.com.mk што појше луѓе пратат тоа појше има шанси да ја вратат серијава.Редовен гледач сум на серијата Долина на Волците уште од самиот почеток кога одеше нели на А1, па на Шител, ама овие Канал5 нешто заебаваат !
Последен пат гледав Долина на Волците во петокот, а зашто вчера и завчера немаше .............. нели секој работен ден т.е. пон.-пет. а за викенд само репризите .............. да не имаат нешто променето овие од АналФајв пардон Канал5 ?!
Долина на волците повторно секој ден на Канал 5
На барање на гледачите серијата Долина на волците се враќа на програмата на Канал5 секојдневно.
Од понеделник 29 октомври серијата Долина на Волците се враќа на програмата на Канал 5 секој работен ден, во терминот по завршувањето на серијата Ифет.
Откако серијата беше префрлена во деновите од викендот, бројни гледачи на Канал 5 се јавија со реакции да се врати во вообичаениот термин секој работен ден.
За да бидеме доследни на почитувањето на Вашите барања кои секогаш за Канал5 се на прво место, од понеделник повторно ќе овозможиме серијата да ја гледате секојдневно.
Доживувањата на Полат и неговата тајфа ќе ги гледате секој работен ден, премиерно во вечерниот термин, веднаш по Ифет.
Ви благодариме на сугестиите!
Извор: www.kanal5.com.mk
YEAH хахах нема заебанција со тајфата на Полат!Вродиле со плод вашите реакции