Исконтактирај со продавачот, објасни му дека по грешка си стиснал ,,buy,,na ali ekspres sum gledal edna poracka i se gledam sum napravil da ceka da im platam za da ja pustat kako istata da ja izbrisam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исконтактирај со продавачот, објасни му дека по грешка си стиснал ,,buy,,na ali ekspres sum gledal edna poracka i se gledam sum napravil da ceka da im platam za da ja pustat kako istata da ja izbrisam ?
Алибабапаша ок разбирам, али за ибеј незнам зошто толку го потценуваш? Повели пазари на следиот линк, проверено вршат достава кај нас.Сеа ако вршеа не прашвав. Барам алтернативно решение, доколку го има, а тоа да не се вика ebay.com или aliexpress.com. Converse.com не врши достава во Македонија!![]()
Немај гајле автоматски не ти зема ништо , дур не стегниш pay now не може пари да ти земе , а ќе ти се откаже после 15 дена .Имам неколку прашања и се надевам на помош
Како да ја откажам нарачката погрешка двапати ми е нарачан истиот сет на алиекспрес до душа со стаус е деке не е платен дупликатот затоа што сум немал пари , но страв ми е коа ќе ми легнат деновиве да не ми ги лапне за тоа ?![]()
И како да најдам до каде се оние што се со статус: The seller has shipped your order , а со тракингот не ти излегува истата? Некој ако има купувано од алиекспрес нека ме контактира и ми објасни подетално што како![]()
Нашава пошта колку наплаќа за една испорачка, да кажеме со вредност од околу 4-5 евра? Значи не се надминати тие граници од 25 и 45евра што беа мислам за дополнителни царини и глупости.
А каде ти стигна оваа порака дека е стигнато во Македонија?Destination - Macedonia
The item (RC516450902HK) arrived at Macedonia on 11-Jul-2014.
Што значи ова каде да ја најдам сега нарачката или ќе ми стаса на домашна адреса ? Ова е порачано со алиекспрес.
Стигната е во SKOPJE 1003 OFFICE OF EXCHANGE во 17:43:00, најверојатно нема да ја пипнат до понеделник (поради работното време), очекувај ја во вторник. Се разбира, може да има и исклучоци (ако оди на царинска проверка и слично, или на нив им се брза па експресно ја решат или веќе ја решиле, или ако има многу пратки стигнато па се оддолжи постапката...)Destination - Macedonia
The item (RC516450902HK) arrived at Macedonia on 11-Jul-2014.
Што значи ова каде да ја најдам сега нарачката или ќе ми стаса на домашна адреса ? Ова е порачано со алиекспрес.
pp3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp овде со помош на бројот за следењеА каде ти стигна оваа порака дека е стигнато во Македонија?
Стигнуваат. (Проверено и то бајги патидали е можно да стигне нарачка без shipping number, затоа што гледам дека треба да доплатиш за таа услуга.