Decki izbegnuvajte pratki da vi dostavuvat preku TNT Makedonija (http://www.tnt.com/express/generic/en_mk/site/home.html) imaat mnogu losa usluga, 30 dena nemozat da carinat edna pratka vo vrednost od 17 evra, so pratkata si ima faktura, plus im isprakav eden drug dokument prinskrin za na kraj da mi kazat deka carinikot baral proizvodot da go videl na e-bay ili amazon a tamu ne se prodava istiot proizvod.
Navistina neznam so da pravam, pa ako moze nekoja da pomogne bi mu bil blagodaren ili da mi pozajmi nekoja avtomatska puska i direktno da odam vo tnt i vo carina.[DOUBLEPOST=1405509849][/DOUBLEPOST]
Navistina neznam so da pravam, pa ako moze nekoja da pomogne bi mu bil blagodaren ili da mi pozajmi nekoja avtomatska puska i direktno da odam vo tnt i vo carina.[DOUBLEPOST=1405509849][/DOUBLEPOST]
Isto e i so tnt cekas 30 denaПо дебилен курир од ДХЛ нема.Пратката ке стигне за 3-4 дена и после ја држат едно 2 недели,па ти бараат од каде е потеклото,од кој материјал е изработено,фактури,лични карти и што се не. И на крај ке си наплатат едно 30 евра за шпедиција и плус царина и данок!
Избегнувајте ги по секоја цена!
Последно уредено: