Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало да пишува дали е пратена на царина или е пратена на локацијата, односно адресата. Во секој случај ако е на царина ќе ти стигне известувањеДобро кога нарачката е веќе стасана во Македонија како да знам дали е заглавена на царина уште од понеделникот е со статус дека стасала кај нас на аеродром и сеуште ништо од неа ?
Само една недела?Некој сајт за следење на нарачкиве со побрзо ажурирање ептен ми касни тракингот и дај коа се веќе во Македонија како да се следи веќе цела недела ја чекам таа нарачка![]()
Претходната ми стаса за многу кратко во петокот стаса во Македонија , а во Вторникот ја подингнав во пошта затоа сум нестрпливСамо една недела?
Минимум 15 дена и треба да стигне.. а тоа е ретко. До 30 дена треба да ти стигне со сигурност.
Епа неможе секоја пратка исто. Секоја пратка различно патува.Претходната ми стаса за многу кратко во петокот стаса во Македонија , а во Вторникот ја подингнав во пошта затоа сум нестрплив![]()
PP233310411BJЕпа неможе секоја пратка исто. Секоја пратка различно патува.
Имаш тракинг код за следење на пратка? Ако имаш постирај во темава.
За тие работи царина немаш. над 20е се задржува на арина и они решаваат дали ќе ти го царинат или ќе ти го пуштат.Сакам да порачам нешто од алиенекспрес ама немам до сега порачувано ништо од интернет, па за колку дена стига производот ? Дали на царина го царинат производот ? На тие што пишува фри шипинг дали зимаат додатни трошоци ? Се работи за производи од 10$и од 5$ ситни работи се.
Гледам да имаат 95+ позитивен фидбак.
Фала ти, само уште едно прашање дали бива од стопанска банка картичка да се порачува бидејќи на некои страници за коцкање што пробав не бива од стопанска.За тие работи царина немаш. над 20е се задржува на арина и они решаваат дали ќе ти го царинат или ќе ти го пуштат.
Производот стига максимум за еден месец.