Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас 3 дреса имам нарачано од алиекспрес и сите стигале без проблем.Се токмам веќе некое време да си нарачам дрес од алиекспрес, ама до сега неам искуство со купување преку интернет и се одложувам. Него ме интересира дали на царина би ми го заплениле дресот како копија ?
Someone? Никој нема порачано телефон?Здраво на сите. Дали има некој порачувано телефон? Колку има давачки и ако го означат како подарок дали ќе треbа да платам нешто? Фала!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
????????????????????Воа шо вика стигната е или?? пошто пред 5/6дена платив царина би требало да е ситгната
![]()
стигната е пратката на царина е????????????????????
Ок знам дека е стигната пошто давав документи на царината шо ми побараа а за колку време ке стигне помина 1недела уште нема ништостигната е пратката на царина е
па исконтактирај ги, дали по емаил или телефон... мене ми стигна по 3 дена откако беше на царина...Ок знам дека е стигната пошто давав документи на царината шо ми побараа а за колку време ке стигне помина 1недела уште нема ништо
Да не знаеш на кој е маил треба да пратам или да пробам да најдам ја?[DOUBLEPOST=1402305082][/DOUBLEPOST]па исконтактирај ги, дали по емаил или телефон... мене ми стигна по 3 дена откако беше на царина...
Да не знаеш на кој е маил треба да пратам или да пробам да најдам ја?[DOUBLEPOST=1402305082][/DOUBLEPOST]![]()
сеа проверив на страната на нашата пошта воа ми го пише
абе знам се ама 6дена поминаа од кога пратив документите на царинаПратено е на царина, кога ќе го вратат од царина ќе ти пишува Receive item from customs или нешто така и после Send item to domestic address. Кога ќе ти го пишува последново за ден-два ти го носат на врата или ти носат ливче за да го земеш од пошта
абе знам се ама 6дена поминаа од кога пратив документите на царина
Дечко отиди прашај си на царина нема друго чаре, може и лежарина да ти наплатат не чекајабе знам се ама 6дена поминаа од кога пратив документите на царина