Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убава понуда си најде братче али сепак мислам појке од 3600-3700 да не даваш, вистина е добро на изглед али сепак види ја одржаноста на моторот и менувачот..... Со среќа!!!Шо викате за пунтово (1.1)?
Три врати, алуминиумски фелни, спортски издув, затемнети стакла, озвучување, вуфер, појачало... 99 година, 100.000 км поминати. Цена пишал 4.000, така да сигурно ќе спушти уште некои 200 евра.
![]()
![]()
![]()
Има нешто боље за тие пари? Од 3.500 до 4.000 еур...
Civic, Bravo? Поново пунто можеби?
Ми изгледа на заебанција.
За Пунтото би рекол дека вака доста солидно изгледа, е сега како е внатре зачувано и во каква состојба е моторот треба да се повози да се види. Инаку 1.1 е 55 кс и е идеален за низ град (и се плаќа малку регистрација, мала потрошувачка) но за на отворен пат ке забележиш недостиг на сила, особено на угорнини(е ги нема сите убајни)
За на Андроник фиестата: таа за 4.500 евра сигурно е од тој модел на сликата, но е на странски таблички. Да се увези (ако влегува??) ке требаат 2.000 евра, можи и повеќе, а бмв-то +автоматик ке те изеди со нафта... 2.500 кубици тоа има 13 низ град да троши!
А еве интересно возилце... сигурно за 4.000 ке го даде...
zainteresiran sum za VW Transporter Van ako ima nekoj nesto neka me izvestipo PP
http://www.classicaldrives.com/50226711/vw_van_auction.jpg
sakam da kupam nova kola od B klasata kako YARIS, CLIO, IBIZA, 207, C'EED, POLO, CORSA. Sakam malku pomos sto da izberam. Najvekje me vlece nakaj modelite 207 i Yaris. FALA