Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа касета со кабелче за да приклучиш дискмен на неа а касетата да ја ставиш во радио со лента во Битола ги има во Алфа-Електроник и се некои 180-200 денари. :)

Во секој случај кажете ако најдете некое добро ауто од 1999+ до некаде 7000 евра :)

Колку пари е резервоар за фреон за клима , нов?
Да кажеше за што кола е? Вака кој ке ти каже на памет? Грубо земено за Форд половен е некаде 100 евра. За нов... кој става нов. Можеби 200 евра да е.

Druze, ja prodavam RUNNER 180 cc e ako sakas pisi pa ke napravime muabet po detalno....
ај пиши детаљи овде. година, потрошња, поминато км, макс. брзина, цена. стај и некое сличе ако имаш -))

ај пиши детаљи овде. година, потрошња, поминато км, макс. брзина, цена. стај и некое сличе ако имаш -))
Ima pominato 16000 2001 god e trosi 5/100, a posleden pat koga ja brkav idese 145 top e motorceto go cuvam nenormalno..........

Se prodava OPEL VECTRA, 2.0 disel, 2000god, no na italijanski tablici, i so ekstra sostojba,cena ???? pisete lp

Se prodava OPEL VECTRA, 2.0 disel, 2000god, no na italijanski tablici, i so ekstra sostojba,cena ???? pisete lp
Стави некоја слика и нормално цената... колку бараш? Околу 3500 евра? (од мене груба проценка :))

zainteresiran sum za VW Transporter Van ako ima nekoj nesto neka me izvestipo PP
[media]http://www.classicaldrives.com/50226711/vw_van_auction.jpg[/media]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom