Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека по населба има еден морис ама многу стар е негде 20 тина години.Не знам колку е асален за возење.Викаат дека многу троши.12-13

Еден другар сакаше да го земе негде беше 500- 900 евра максимум мислам.Ама се откажа зш многу трошел.

Финтата е што не ја барам во идеална состојба, само каросериски да е добра (да не е удрена/трула...) другото и не ми е толку битно, затоа и давам толку малце. После ќе се растури на делови па дел по дел ќе се средува, јово на ново.

Па за тоа ти кажувам. Неможиш да најдиш со здрава некрпена лимарија. Тие претежно што се горе долу здрави не крпени држат повеќе цена. Важи правилото „прави си ја сам, ти си знаеш што ставаш!“. Тоа држи цена. Ако е крпена,правена за ефтини пари се плаши човек да не ти дава нешто скриено „Мачка в вреќа“.

Така што мое мислење е да дадеш повеќе пари на некрпена (нормално не многу скапана особено подовите таму најмногу лим оди), ама ќе знаеш дека ти ќе си ја направиш отколку да купиш крпена (а 90% се крпени) па одново ти да сечиш и да ја правиш. Бидејки лимарите на тоа најмногу колат.

Поздрав

Prodavam 4 RONAL aluminiumski bandasi.Bandasite se 16ki so 4 strafa.
Cena:200e

И бандажите се за шо возило?? Ауди?

Drugar be pa neli moze bandas od Audi da stoi na Mercedes ili slicno,
inaku bandasite se Ronal,univerzalni,ne e bitno za sto kola se bitno e dali tvojata kola moze da nosi 16ki,17ki...Mene mi stoea na Audi B4 ako znaci nesto toa so gumi 205/40 R16...

Drugar be pa neli moze bandas od Audi da stoi na Mercedes ili slicno,
inaku bandasite se Ronal,univerzalni,ne e bitno za sto kola se bitno e dali tvojata kola moze da nosi 16ki,17ki...Mene mi stoea na Audi B4 ako znaci nesto toa so gumi 205/40 R16...

Да стаеше некоја фотка?

Растојанието на шрафовите кај Ауди, Волксваген и остало од таа групација е 5Х100...Ако е кај Мерцедес исто, се фаќа...и пазете на ЕТ, за да не закачува на рабовите на крилата или да се премногу вовлечени навнатре!

Абе да не знаете кај можам да најдам од оние касети што одат во радио а влезот е аудио од мп3, цд и слично? Знаете за кој зборувам?

На зелено пазрче видов денес. А имаш и подобра опција- се става у штекер за цигари и со обично кабелче се поврзува со дискмен/iPod и ја емитува музиката на ФМ, која фреквенција ти си бираш.

Ги имам и двата горенаведени но тие ми се од Германија, али од пред 5-6 години, сигурно и тука ги има.

Абе да не знаете кај можам да најдам од оние касети што одат во радио а влезот е аудио од мп3, цд и слично? Знаете за кој зборувам?
Ги имаш на авто пазар,јас купив пред повеке од година и тоа комплет касета и адаптер за во упаљач(кој што можеш да го подесиш на колку волти сакаш да ти работи од 1,5 до 12)за 600 денари мислам дека беше комплетот.
Незнам за што ти е,али мора да ти кажам дека е многу непрактична работа за низ град,додека го наместиш веке си стигнал кај сто си тргнал,али за на долги релации е практична работа.

Ти шо напраи со 128-ката? Го опраи крилото?

Ти шо напраи со 128-ката? Го опраи крилото?

Уште не ми е јавен мајсторот, ми рече ќе ти ја направам да не се познава, а знам какви коли згмечкани ги пегла ги прави бонбона...

Кај и да е деновиве би требало, веќе некоја недела остана таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom