Znaci ako prodavam ne znaci deka porekuvam, ama kako i sekogas si ima takvi sto si trolaat....Ти ли беше тој што се прдеше дека само Мерцедес ќе возел во животот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ako prodavam ne znaci deka porekuvam, ama kako i sekogas si ima takvi sto si trolaat....Ти ли беше тој што се прдеше дека само Мерцедес ќе возел во животот?
Znaci ako prodavam ne znaci deka porekuvam, ama kako i sekogas si ima takvi sto si trolaat....
Ne, poradi zaminuvanje od MK se prodava, a najverojatno ke zemam ML tamu...Така е,може ќе купуваш од 2012 година..Не реков ја ништо околу тоа
Стави слика, обично од старите пунта? не гранде пунтоНекој да ми даде проценка од прилика колку можам да земам на .. Фиат Пунто 1.2 , 2007 год производство бензинец. Има извртено само нешто над 25.000 км , како ново е и стоеше паркирано во гаража последните 2 год. Последните 2 месеци го возев само низ град , потрошња 5.5 на 100.
Некој да ми даде проценка од прилика колку можам да земам на .. Фиат Пунто 1.2 , 2007 год производство бензинец. Има извртено само нешто над 25.000 км , како ново е и стоеше паркирано во гаража последните 2 год. Последните 2 месеци го возев само низ град , потрошња 5.5 на 100.