Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко, најблиско во Србија можеби,евентуално Бугарија и Грција.Поздрав дечки,во Македонија дали можам да најдам легло од ирски сетер,сакам да си купам?
Ако успеам да најдам во Бугарија што ке ми треба од документи за да го пренесам преку граница?Тешко, најблиско во Србија можеби,евентуално Бугарија и Грција.
Osgovoren osgleduvac ke ti dade se. Glavno miktociporano luce so primeni vakcini vo pasos.Ако успеам да најдам во Бугарија што ке ми треба од документи за да го пренесам преку граница?
Welcome to the club.Ако успеам да најдам во Бугарија што ке ми треба од документи за да го пренесам преку граница?
Зашто друже,што е работаWelcome to the club.
Сега ќе си видиш маките![]()
Моето моментално е веке 16 дена на дресура кај Киско - Пансион Дресура, и само тамо би го оставила , на никој друг не му верувамДали сте го дале вашето куче во некој од пансионите за кучиња? Молам за ваши искуства и препораки
Јас продавам минијатурен пинч старо е 7 недели.Дечки дај кажете некој шо продава минијатурни пинчови, па кај не исповртив, 302940293 огласи поминав неможам да најдам![]()
Aмпула стави му и чиста сметка 6 месеци. Јас лани му ставив 600 денари (мислам дека според големината на кучето има врска цената, ако е помало поевтино е). И сите што ги има крлежи ќе си заминат од него, а во иднина ќе го штити од потенцијални крлежи, т.е нема да му се закачуваат.ПОМОШ
Некој да ми каже некое средство против крлежи,полно ми е кучето и одвреме на време по некој прејаден паѓа низ двор и по тревата.
Благодарам за советотAмпула стави му и чиста сметка 6 месеци. Јас лани му ставив 600 денари (мислам дека според големината на кучето има врска цената, ако е помало поевтино е). И сите што ги има крлежи ќе си заминат од него, а во иднина ќе го штити од потенцијални крлежи, т.е нема да му се закачуваат.
Прво со ампула Неостомосан избањај го.ПОМОШ
Некој да ми каже некое средство против крлежи,полно ми е кучето и одвреме на време по некој прејаден паѓа низ двор и по тревата.
Која ампула трае 6 месеци? Ќе да си грешка нештоAмпула стави му и чиста сметка 6 месеци. Јас лани му ставив 600 денари (мислам дека според големината на кучето има врска цената, ако е помало поевтино е). И сите што ги има крлежи ќе си заминат од него, а во иднина ќе го штити од потенцијални крлежи, т.е нема да му се закачуваат.