Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Јас така многу тастатури скршив!!
Па сега не се замарам со Игри тоа е доброто Тука!
Гледам нешо ваму таму по интернет поинтересно е!

Немате поима колку добро биро од дабово дрво имам онака 6цм дебело.Ма има издржано нервози од послаб степен(ММО) и оние појаките од DotA

Дома имам акнато џоистик во мониторот, играв фудбал против компјутерот и ми даде невозможен гол:uvo: ја акнав во мониторот и виножито се појави од ударот
Само тоа:toe: инаку темпераментен сум.

Аха, ке заборавев ова малку оф топик е.

Некаде 97, 98 година во основно, после школо со братучед одиме на флипери, зимаме жетони и чекаме ред на мустафа:vozbud:
А игра постар тип панкер, со долга коса испирсан целиот и нервозен треска по дугмињата, ние позад него стоиме чекаме ред и му броиме животите, коа му го зедоа и последниот живот братучедми извика ЈЕССС:vozbud: и типот стана мавање една клоца и двајцата не крена во воздух:pos:

јас го клоцам куќиштето кога ке ми засецка некоја игра:pos:

Затоа ќе си купите гумена тастатура и немате гајле, а за мауси... уште не се измислени гумени, ќе морате да почекате :pos:

И тастатура и глушец. Ама пусти Logitech, не се даде, сеуште функционираат, иако глушецот 100 пати го отварам за да ги средам кликовите, а тастатурата се скршија само држачите. Секако копчиња летаат, ама се враќа тоа во нормала. И куќиште имам клоцнато, и звучници :) И секако после дека ги бришев игрите. Сега не играм, и се е здраво.

Ако ептен ме напизди некоја игра, едноставно ја бришам, и решен проблем.
Или, ќе ја изклучам, и до крајот на денот веќе не седнувам пак на неа, чекам нов ден со нови сили да го „надминам“ проблемот кајшто сум запнал.
Е да бе, немам друга работа, ќе фрлам со тастатури и мауси по дома поради игра, според мене, тоа е дебилно.

Не кршам тастатури ни глувчиња ама за куќиштето, душа му извадив. Последно вчера фрлив столица (ми падна врз нога ММЕ) према компјутерот. Среќа само маските на двд-јата ги откорнав, а можев да го распукам цело куќиште на пола (па и внетре се што има)...јбг, столицата ми се најде при рака (т.е. при нога) :)

оф
Затоа не можам да имам секс на столица, обично ги кршам и нив

иам само еднаш рокнато тастатура али не домашна(во Инсомниа) и маус лупнато од ѕид домашен :tv:

џојстици не се бројат, 2 на сони кец, 4-5 на двојка и еден у ефект вајрлес на тројка го џитнав од прозор :kesa:
овде барем поврзани се па имаш околу 2 сек. дур се смириш малце од малце...

Не тастатура и маус,ама пред 2 години изгубив титула во последно коло на ПЕС 8 и толку се изнервирав шо мавнав бокс у прекидач за струја и госкршива!

леле темава... :) кога ќе се сетам колку мауси ми изеде ГТА сан андреас од некој нејзини безвезални мисии...

Само маус трескам од биро и боксови во шкафот десно од мене :kesa:

Кршам само на Football Manager и на Fifa ко ќе ме победит брат ми :vozbud:

Прво, само мавав по биро, па почнав и по тастатура и маус, сеа го истурвам од боксој мониторов(фала богу стар е, ако имав лцд ќе требаше секоја недела да купвам нови монитори):pos2:

Кршам само на Football Manager и на Fifa ко ќе ме победит брат ми :vozbud:

Прво, само мавав по биро, па почнав и по тастатура и маус, сеа го истурвам од боксој мониторов(фала богу стар е, ако имав лцд ќе требаше секоја недела да купвам нови монитори):pos2:
Абе седи друже што си ти...ни Чак Норис не би можел да го постигне тоа :vozbud:

Да имаше LCD, ќе маваше по бирото, верувај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom