Кромид и лук

• Креатор на темата Креатор на темата Fir_Maked
  • Време на започнување Време на започнување

Кромид или лук?

• Кромид

Гласови: 91 26,7%
  • Лук

Гласови: 24 7,0%
  • Ни едното, ни другото

Гласови: 70 20,5%
  • Двете

Гласови: 156 45,7%

• Вкупно гласачи
    341

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Jadete li kromid ili luk? Jas licno samo kromid jadam i toa samo koga ne treba da iskocam od doma(za da ne pagaat luge okolu mene) mnogu sakam da jadam kromid so skara ili tuna. Luk ne jadam i ne mozam da smislam mnogu gadno mi smrdi. Vie kazete so sto gi jadete ako voopsto jadete?
Eve i anketa pa glasajte. Bas me interesira koj ke tepa.:)

ja jadam samo kromid i toa ne od ljutite,a od mladiot ne gi jadam tie trevishtata poso porano samo niv gi jadev i ednas se prejadov,pa mi se povrakjase i sea vise ne gi jadam...
Luk mrzam,mi se losi od mirisot!
kraen zaklucok od koa napisav kratka istorija za kromidot i lukot vo mojot zivot-Kromid jadam koa mi se jade(toa e retko),a luk ne podnesuvam!!!

Кромид да, но не многу. Има јадења со кои обожавам да јадам кромид. Лук не можам да смислам..бљак! И кромидот и лукот ги мразам затоа што и од двата здивот непријатно мириса:icon_lol::wink:

The`bItCh напиша:
Кромид да, но не многу. Има јадења со кои обожавам да јадам кромид. Лук не можам да смислам..бљак! И кромидот и лукот ги мразам затоа што и од двата здивот непријатно мириса:icon_lol::wink:
Go mrazis ama u sekoj slucaj go jades taka?

Јадам кромид, лук слаби, скоро ич...

Кромид со ќебапи, плескавици, гравче, во салати.

И ич не ми е гајче дали ќе и смрдам на некоја. :wink:

не јадам ни кромид ни лук. Не зашто лошо мириса туку не ми се свиѓа ама ич!

Јас јадам и кромид и лук . . . посебно кога сум негде у природа.

kromid rulz!
se davam u kromid, i ic ne mi e gajle dali posle ke mirisam na kromid....+ ke kasnam neso posle toa i ne se oseka mnogu....ili jas mislam taka:icon_lol:
kako i da e so skara jadam ton kromid, so salata mh mh mh...

eeee be seljacista ni edni:) se zezam samo jas ne jadam ni ednoto ni drugoto mozam da gi jadam ama ne mi praat merak...

SLaCk напиша:
eeee be seljacista ni edni:) se zezam samo jas ne jadam ni ednoto ni drugoto mozam da gi jadam ama ne mi praat merak...
И мене не ми правеа порано. Ама сега неможам да замислам ќебапчиња без кромид. :wink:

ThA-BiTcH напиша:
kromid rulz!
se davam u kromid, i ic ne mi e gajle dali posle ke mirisam na kromid....+ ke kasnam neso posle toa i ne se oseka mnogu....ili jas mislam taka:icon_lol:
kako i da e so skara jadam ton kromid, so salata mh mh mh...

TI mislis taka...veruj mi :pos: :pos: :pos:
just kidding

Татко ми запнал со тоа кромидот, поготово у грав:pop: поише кромид него грав :D јас не јадам ни кромид ни лук..

Acid напиша:
И мене не ми правеа порано. Ама сега неможам да замислам ќебапчиња без кромид. :wink:

Jas mislev za cisto zborite da si zemes kromid luk i da grickas inace vo pleskavica vo kofte vo kebap da da nema problem togas t.e. ne ide bez toa:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom