Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим батево имал лажна српска лична карта ништо чудно да е некој чаци. Башка и замешан у криминал. Идеално комбо.
Нема да го најдат затоа што сигурно се крие негде у Србија или изиграва батинаш.
Не те сфатив. Неговите блиски од кланот ќе го рокнат затоа што ја нема завршено работата како што треба ?И тек како ке го најдат неговите блиски ке го рокнат . Така иде тоа во тој живот. Најблиските твои те убиваат.
Инаку видете како еден од гостите скокна у базентот, во обид да се скрие
![]()
SNIMAK TRENUTKA KADA JE UPUCAN MARKO LJUBIŠA KAN! Prišao mu sa leđa i hladnokrvno POVUKAO OBARAČ: Otkriveno sa kim je bio NEPOSREDNO PRE ATENTATA (UZNEMIRUJUĆE)
Muškarac obučen u svetlu garderobu, s tašnicom preko ramena, silazi niz stepenice, dolazi tik do Marka Ljubiše Kana i ispaljuje hice iz pištolja.www.kurir.rs
На 18 години да тргнеш да го глумиш Владо Црноземски ( кој не се знае колку убиства извршил) треба нешто да не е во ред, сигурно ја има заебано работата нешто па е пуштен да се вади, друга логика нема, сигурно не е пратен дека е некој ладнокрвен убица, овој сигурно нема убиено претходно, може ни пиштол нема видено.А „нашиов“ погоре е ситна риба, веројатно заглавен на лихва или дрога па решил на овој начин да се вади за ситни пари
Најдобро му е да се предаде на полицијата, оти нема ресурси да се крие без некој да го скине (дали неговите дали шкаљарците)
Што кур бе . Играл фортнајт. Таму исто така се пуца. Што ќе му е да учи да стрела со раеално оружје кога дома може да пуца.На 18 години да тргнеш да го глумиш Владо Црноземски ( кој не се знае колку убиства извршил) треба нешто да не е во ред, сигурно ја има заебано работата нешто па е пуштен да се вади, друга логика нема, сигурно не е пратен дека е некој ладнокрвен убица, овој сигурно нема убиено претходно, може ни пиштол нема видено.
Го гледал Ране филмот сто постоШто кур бе . Играл фортнајт. Таму исто така се пуца. Што ќе му е да учи да стрела со раеално оружје кога дома може да пуца.
Еве ја тенк, авион и хиликоптер имам научено да возам.
Да со стрелки.
И Јужни Ветар го гледал и ги слушал тоа Десингерица, Војаж и баграта морони.Го гледал Ране филмот сто посто
И да не го рокнат ке биди роб целиот живот.Плус и неговите ке бидат робови затоа што ќе мораат да плаќаат судски трошкови оштета адвокати кој што ќе ги лажат дека нема да добие голема казна и дека ќе биде сместен во подобро крило.Сетете се само на децата од франкфурт мафија.Десетици направија пари а на другиве родителите продадоа се што имаа за да не добијат децениски казни.Глуперда, наполнил 18 години и си го завршил животот. Како прво ќе скапе у затвор како второ голема е веројатност да го рокнат у затвор.