Кратка или долга коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss Sunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Ни кратка ни долга туку ГООООЛЕМА коса :pos2:

Долга ама убава,густа и негувана :pipi:

од малечка сум со долга коса,многу ми беше убава,сега малку ми здосади па почнав да ја шишам.Поубави изгледаат женски со долга коса,инаку ми се допагаат машки со малку подолга коса.

Не можам да носам долга коса.
Сум пробуел.
Личам на Фарина. :pos2::kesa:

И јас сеа малку ја пуштам,скоро секад сум имал кратка нормална,од 14 години па сеа до 16 скоро цело време бев КЕЦ,сеа ми викаат од дома да се шишам ме зезаат ама моментално не сум во план да се шишам,ќе видам до каде ќе идам и на што ќе личам.

Порано сакав кај машки долга коса, а кај женски екстра кратка :) Сега ми е сеедно. Се додека му прилега на тој што ја носи, во ред ми е. А и да не му прилега, негова работа. Иако морам да признам, секогаш повеќе ги загледувам долгокосите момчиња, отколку краткокосите :kesa:

Порано сакав кај машки долга коса, а кај женски екстра кратка :) Сега ми е сеедно. Се додека му прилега на тој што ја носи, во ред ми е. А и да не му прилега, негова работа. Иако морам да признам, секогаш повеќе ги загледувам долгокосите момчиња, отколку краткокосите :kesa:

Абе зависи на кого како му стои....!! :baeh:

Dolga podobro zasto imas poveke moznosti da eksperimentiras so nea, de frizura, de ke ja potskratis...kratkata iako izgleda deka so dva potezi ke ja resis, bara mnogu poveke vreme, trud i nervi za da izgleda tip top.

Повеќе сакам долга коса.
Меѓутоа да не е како метла цела оштетена и расцветана туку да е негувана:pipi:На некои подобро им стои кратката коса но јас мислам дека никогаш не би се ишишала кратко.Кога одам на фризер ги шишам само врвовите.Можеби добро ќе ми стои кратка коса но не се осмелувам да пробам.

за женски долга, а машки кој како сака односно зависи до чоекот до фацата

За женско долга косаа прилично немора до `гзот да биде (некако женско со кратка коса ич не делува симпатично според мене), а за машко кратка не сакам долга коса ичч ...

Се зависи од лицето на кој каков стил му прилега...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom