Кратка или долга коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss Sunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Ja imam dooolga kosa do gz ama me nervira zatoa ke i udram nozici i ke bide toa ili 1 ili 2ka ke se praam....NEMA SPAS VAKA VEKJE...

Ја имам прилично долга,права коса и сеа за сеа не помислувам на промени.Кај машко апсолутно обожавам долга коса, ептен ми се свиѓа :pipi:

dolga:pipi:...si imam dolga i ne mi pagja na pamet da se sisam kratko...a kaj masko sakam kratka...nekjam maski so dolga kosa:)

Хмм...Од секогаш сум сметала дека долгата коса е поженствена, а и си личе женско со прекрасна долга коса (мое мислење)...Но не мора да значи...На некого му стои кратка на некого долга:pipi:

Jaс секогаш имам подолгичка коса ама сега решив да а растам џоа Kurt Cobain

Имам долга, права, црна коса што не би ја скратила.. Убаво ми изгледаат девојките со кратка коса ама јас неможам да се замислам со кратка коса.

И имаш шишки кои исто ќе си ги негуваш

Има различни жени, различни облици на лице...така да...како и стои поубаво, така :)

Долга коса...и за машки и за женски :) :toe:

И јас истоо сакам таакаа....сакам машкии со долга...незнам зошто ама ко ќе помине некој така со долга коса......го загледувам одма..:kesa:

Долга, чумаста, бушава...
Нат а фенси грл:pipi:
Имав еден пшериод ја шишав на секои две недели и ја фарбав во некоја чоколадно-кафеава нијанса, сетики црна катран ми е!
Сега појма неам каква ми е! Црна е ваљда, фарбата е падната, од сонцево ми осветли!
Како и да е, соодветствува со мојата моментална физичка и умствена состојба! ХАОС ми е косата и уво бре не ме боли:pipi:

Долга&виткана. Љубоф. :wub:
Бива и права, ама не сум јас. 24 си давам со ваква, башка. Виткана бе и на сите страни. :pipi:

А што се тиче мажи, кратка. Строго.

па,моментално кратка,ама целовреме ми е мислам дека разбушавена.претендирам да ја пуштам сега.

Кратка дефинитивно

Не ми прави разлика, само ми пречи кога некои луѓе што имаат долга коса не водат доволно внимание и им се мрси, па делува неубаво за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom