Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја тема настојуваат да ја свртат во лош правец и да се затвори. Остајте му го муабетот за Косоваре и хуманитаре. Да се вратиме на сам себе чифшал.
Браво, таква те сакам.......принципиелна.....
ПС. од твојот сарказам ми се сере, толку е досаден што ми се иде во подфорумот религија.......
И таму ќе дојдам, боље иди на форум албанија таму сигурно нема да ме прочиташ, бај бај и пиши ми кога ќе си го избришеш никот да те испратам со песна.
Ова дека вие сте ги примиле ти е најголемиот штул на темава!Да не беше љубчо толку ненормален у мозок тие 300000 сеа немаше да бидат 900000 туку дури сеа можеби после 13-4години пак ке се накотеа на 300000 if you know what i mean.Така да биди благодарен
A албанија не не има признаено под уставно име.
Уште тоа фалеше..99 та да примев шш..алљбанец домаУште на подрум да ми беше.
леандранемесака...
--- надополнето: 15 септември 2013 во 21:22 ---
Љубчо само можел сеир да гледа, ништо повеќе, дури мислам дека воопшто не е информиран......
Крајно време е да се будите, не постои независна суверена држава, па помалите држави нема шанси, дури и за деца е глупо да веруваат дека се независни....
Ако САД одлучат сите трева ќе јадеме до крај на животот.......
--- надополнето: 15 септември 2013 во 21:24 ---
Кажи што ќе и правеше?
Гасна комора ли?
Дарди после ембаргово кое не чинеше милиони, чисто да те информирам за земјоделските производи до каде се годинава:
http://emagazin.mk/пиперките-и-доматите-ги-освојуваат-ст/
Крајно време е да се будите, не постои независна суверена држава, па помалите држави нема шанси, дури и за деца е глупо да веруваат дека се независни....
Ако САД одлучат сите трева ќе јадеме до крај на животот.......
Добро се , не траеше многу.
Како бе не траеше многу, ами милионите кај ти се?