Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Леле, ме уби Правниче !

100-29 ! Ама немав време да наместам тактика.

Леле, ме уби Правниче !

100-29 ! Ама немав време да наместам тактика.

Абе струмичанче голема беља си напраил. Си се изнакупувал бекови а си ги продал сите центри. Највисокиот играч има 192 см. Како ќе играш без центар. Тој ти е столб на одбрана. Јас на пример цела сезона немам повеќе од 80 коша дадено а тебе ти брцнав 100. За одбрана околу 30 ми е стандард. Ќе видам како ќе се носам сеа у прва лига.Инаку добар центар на пазаров нема ни за лек. Ќе треба изгледа да си играм со ланските.
Ајде не се обесхрабрувај, само искуство ти треба и ќе пркнеш малце.

Абе јас заборавив да направам тактика, иначе имам и добар центар висок 205 цм. Само заборавив тактиката да ја направам и сум играл со бош играчите.

leee jas igram prijatelska so kk vujadinovic od super ligata ke me rasturi
i kaj mene e problemot sto nemam dobar centar a i imam samo eden

Значи во Сабота започнува новата сезона. Јас пробувам да земам некој играч вишок. Денеска имав шанси да го земам тој играчот 80.000 индекс, и дадов понуда 500.000 ама кога отидов на школо некој лицитирал после мене и го изгубив заради тоа ебено школо, ама сега најдов уште еден од 55.000 и тој ќе го докопам па што сака нека е.
Нема шанси да земеш играч од 80.000 индекс за 500.000 евра или за 5 000 000 евра... Можеш само да лицитираш, не се замарај со толку јаки играчи, нема шанси да земеш некој, многу скапо се продаваат.
Еве ја земав со негде 50.000 индекс Хрватов одвај за 5 300 000.

Кој сака да ме руши у пријателска?

Нема шанси да земеш играч од 80.000 индекс за 500.000 евра или за 5 000 000 евра... Можеш само да лицитираш, не се замарај со толку јаки играчи, нема шанси да земеш некој, многу скапо се продаваат.
Еве ја земав со негде 50.000 индекс Хрватов одвај за 5 300 000.

Кој сака да ме руши у пријателска?

Нема врска се наоѓаат ама многу ретко.Има некои јаки клубови што сите играчи ги ставаат на нула на трансфер маркет.Инаку пази што имаш утре

Osamu Yoshioka (387727) МОментално е 640000.

vaka jas sega se registrirav vo toa ama ne znamkade da odberam tim i koga ke odam sig in mi izleguva kako da se nemam registrirano ako znaete vo sto e probolemot ve molam pisete
odnapred fala

Вчера беше продаден играч 80.000 индекс, за 600.000 евра.

Нема врска се наоѓаат ама многу ретко.Има некои јаки клубови што сите играчи ги ставаат на нула на трансфер маркет.Инаку пази што имаш утре

Osamu Yoshioka (387727) МОментално е 640000.
Не ме сфаќате што сакам да ви кажам. Ти можеш да лицитираш, ама не можеш да го земеш, затоа што цената оди до 5 000 000-6 000 000 евра. Не можеш да земеш играч со 80.000 за 1 000 000 евра.

Едит: Сега видов што пишал Виктораниус.
WTF? За 600 000 евра?!?! Стар да не беше? Да не беше повреден?

vaka jas sega se registrirav vo toa ama ne znamkade da odberam tim i koga ke odam sig in mi izleguva kako da se nemam registrirano ako znaete vo sto e probolemot ve molam pisete
odnapred fala

Изгледа ти немаат дадено тим.Ќе ти дадат биди стрплив.

А за ова јапонецот го стаив за да видат колку ќе порасне цената.А тој што бил продаден сигурно бил 30 години претпоставувам.

28 години беше, абе ги има најмногу такви трансфери кај јапонците и кај бразилците.

E viktoranius be.Se se naucil so deka ima. bravo bravo. A, i na mene stvarno ne mi se veruva da se prodadel za 600 000 tolko jak igrac.Pa ako treba neka e i 30 god. ke go zemam za tie pari :)

E viktoranius be.Se se naucil so deka ima. bravo bravo. A, i na mene stvarno ne mi se veruva da se prodadel za 600 000 tolko jak igrac.Pa ako treba neka e i 30 god. ke go zemam za tie pari :)

:pos::pos: Јас по цел ден сум на трансфер пазарот, сите држави ги листам до последната страница.
Иначе сега лицитирав на еден добар центар како што ми кажа правниче дека ми фали центар. Индексот му е 23.000 и моменталната цена му е 800.000, мислам дека ќе биде добар за тие пари.

Иначе ајде кој е за пријателска да одиграм уште една до дека не е почнало првенството.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom