Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе многу пати така не можат да упатат шут за 24 секунди, им истекува нападот, многу често се дешава тоа.

Него моите се добри, ама некогаш многу им паѓа темпото, па даваат поени ко луди, па пак застанат.

Хрватот најдобар до сега, не промашува!

А гледам имаш некој еден кошаркар Миле Главевски, а јас имам еден Чедомир Главевски да не се браќа.:pos:
Иначе, ќе треба уште 2 да земам добри појачувања, затоа што не сум задоволен, ме рапсна.

Хаха, Главевски, добар е да му ебам главоњата.
Абе малце ми се четири четвртини да дадам доволна шанса на сите...

Сепак добар ти е нападот, затоа што ја сум дефанзивен тим, одбрана сите имаат висок скил.
Само тебе ти треба и неколку играчи со добар скил одбрана. : )

Толку крај ме уби 37 разлика.

Треба си уште засилувања се гледа, затоа ако влезам другата сезона во суперлига сите ќе ме дупчат. Ќе барам сега со висок дефанзивен скил.

П.С -----> 00:50 : Darko Trayanov ne pogađa ni obruč iz ove vrlo teške pozicije:pos:

Хаха, интересни коментари има, да. : )
Добро Тони Едишар, овој што го купив со 47.000 индекс или колку и да беше најдобар на мечот, 25 поени, најмногу до сега што сум видел кај моиве, 6 украдени топки, а само тој 6 и Оклинкас 1 украдена топка, другите играчи од нашите тимови не крадеа топки.

Задоволен сум од играта на моиве играчи, ај утре ќе закажам со друг пријателска ако сака, ако не Виктораниус ми е сигурен за пријателски, со него ќе си играм.

Резултатот на крај, 54:91.
Ставај на некои играчи во одбрана да се агресивни, да не примаш толку поени.

А како се стават агресивни да бидат ?

Иначе еве што најдов за лесни пари, па ако имам среќа ќе го чопнам.

Form: 4 Starost: 25
Umor:
FAPercent_back.gif
Visina: 169
Težina: 63 Indeks veština: 88.103
Plata: 93.759 (+10% FPF) Odbrana: 7
Slobodna Bacanja: 5 Dva Poena: 8
Tri Poena: 6 Dribling: 10
Dodavanje: 7 Brzina: 17
Rad nogu: 6 Skokovi: 3
Iskustvo: 9
Иначе за пријателски кога сакаш тогаш играме, немај гајле.:smir:
Ако губам барем ќе збирам пари од влезниците. Од оваа утакмица имам 8000 евра.:vozbud:

ej aloo, aj i jas sum za prijatelska. A inace taj igrac so 88 index nema sansi da go zemas pod 5 000 000.

ej aloo, aj i jas sum za prijatelska. A inace taj igrac so 88 index nema sansi da go zemas pod 5 000 000.

Моменталната понуда е 300.000 евра, ќе чекам утре до последните 2 минути и ќе го лапнам.

Дај ми покана за пријателска, тимот ми е КК Струмица.

e Viktorianius ne beh videl oti si pisal.Veke zakazah prijatelska.Aj ponatama ke igraame.

Ајде Викторијанус ти понудив пријателска. Јас сум КК Македонија.
Еве и јас после 10 дневно шетање низ Македонија да се приберам и да почнам да крпам тим за новата сезона. На располагање ми биднале 9 милиона евра.Тренер и центар ми мирисаат.

Ок, ја прифатив играме утре значи. За 4 дена изиграв 3 натпревари така да нема да е чудно да изгубам повторно голема разлика.

А гледам имаш некој еден кошаркар Миле Главевски, а јас имам еден Чедомир Главевски да не се браќа.:pos:
Иначе, ќе треба уште 2 да земам добри појачувања, затоа што не сум задоволен, ме рапсна.

Нема врска,јас шо имав еден шпанец ангел нието на играта имаше 5 исти такви играчи,мислам исто име и презиме.

Pravnice isto i jas. Zemav eden dobar trener i sega centar baram ama nikak da najdam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom