Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
luge ke moze li da go napustam timot ili da si napravam uste eden user?

Зошто сакш али ако сакш напраи ама од друга адреса.

luge abe u golema kriza sum minus 1700000 sum pa ne veruvam dek ke izlezam sponzorot mi dava isto kolku sto mi e platata na igracite
i vikas da napravam od drug kompjuter user a?
a sto ke bide ako nadminam 2000000 minus?

Па не ти е лоша идејата да напраиш а за ова минусот не можеш да влезеш едино ако имаш ѕвер играчи а малку земаш од спонзори.Јас секоја недела заработувам 20000 и карти 30000,значи у плус сум 500000.

Па не ти е лоша идејата да напраиш а за ова минусот не можеш да влезеш едино ако имаш ѕвер играчи а малку земаш од спонзори.Јас секоја недела заработувам 20000 и карти 30000,значи у плус сум 500000.
a ke me izbrka li od timot ako nadminam 2000000

па ваљда.Ама нема да стигнеш до два милиона и јас сум минус 19000 па утре ќе смалам зошто имаат понудено за еден,ќе смалам 810000 а и уште еден ќе продадам.После цела сезона штедам,па четворицата 15 годишњаци ќе ги играм и по еден ќе продавам 2 милиони.За цела сезона ќе соберам 4 милиони и ако на крај земам уште 4 милиони.Многу би сакал вака да излезе.

па ваљда.Ама нема да стигнеш до два милиона и јас сум минус 19000 па утре ќе смалам зошто имаат понудено за еден,ќе смалам 810000 а и уште еден ќе продадам.После цела сезона штедам,па четворицата 15 годишњаци ќе ги играм и по еден ќе продавам 2 милиони.За цела сезона ќе соберам 4 милиони и ако на крај земам уште 4 милиони.Многу би сакал вака да излезе.
a ako me izbrkaat ke mi dadat li drug tim?

Значи во Сабота започнува новата сезона. Јас пробувам да земам некој играч вишок. Денеска имав шанси да го земам тој играчот 80.000 индекс, и дадов понуда 500.000 ама кога отидов на школо некој лицитирал после мене и го изгубив заради тоа ебено школо, ама сега најдов уште еден од 55.000 и тој ќе го докопам па што сака нека е.

Значи во Сабота започнува новата сезона. Јас пробувам да земам некој играч вишок. Денеска имав шанси да го земам тој играчот 80.000 индекс, и дадов понуда 500.000 ама кога отидов на школо некој лицитирал после мене и го изгубив заради тоа ебено школо, ама сега најдов уште еден од 55.000 и тој ќе го докопам па што сака нека е.
Za kolko go kupile taj so 80000 index ?

luge ke moze li da go napustam timot ili da si napravam uste eden user?

Не напуштај тимот бе!!!!!!!!! Сега ќе се ресетираат спонзорите и ќе почнеш да добиваш пари од спонзорите секоја недела по околу 670000евра. Тие пари ќе ти бидат доволни за стабилен развој на тимот.
За сите што сте нови, не се форсирајте, не купувајте по 10 играчи бидете стрпливи и за 6 месеца ќе имате многу убаво тимче.
И кај кур да најдам центар со добар шут за 2 поена.

leeeeeeeeee pak zagubiv od mnogu poslab protivnik
znaci i oficijalno od 10 pocnuva sezonata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom