Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Epa po vtor pat aj predizvikajte me za prijatelska da go ebam.:cool:

Момци ќе може ли некој да ми каже што е тоа лига за напредок, и што се прави кога ќе се извади играч од младинската школа ? Пишува колку пари сакаш да инвестираш во него, има ли врска колку пари ќе инвестираш ?

Vo ligata za napredok mozas da stavas maldi igraci do 18 godini mislam ili taka nesto.Za toj period do deka se tamu ne mozat da ti igrat na utakmici, a vo meguvreme im se kacuva malko po malko skill indexot.A, za investiranjeto vo mladi igraci normalno oti ima vrska kolko pari ke investiras.Jas na primer dadeh 200 000 i mi dadee eden igrac so 6500 index.Ako imas sreka ke izvadas nekoj dobar

Ја извадив 2-3 добри ги продадов по 500 000-600 000 и 4-5 мизерни играчи.

Vo ligata za napredok mozas da stavas maldi igraci do 18 godini mislam ili taka nesto.Za toj period do deka se tamu ne mozat da ti igrat na utakmici, a vo meguvreme im se kacuva malko po malko skill indexot.A, za investiranjeto vo mladi igraci normalno oti ima vrska kolko pari ke investiras.Jas na primer dadeh 200 000 i mi dadee eden igrac so 6500 index.Ako imas sreka ke izvadas nekoj dobar
a kako da go stavam u ligata za napredok????????
a zosto u utakmici prvo mi pisuvase deka igram so mzt na 10 pa so strumica dc na 13 a posle mi ponudi eden prijatelska na 8 i sea ne mi gi pisuva tie za u ligata

Ајде сега во сабота колку што знам почнува сезоната, мора да почнам уште од старт да се борам за опстанок, за погоре тешко, пошто нема ботови сега, сите се јаки.

И ај понудите ми пријателска, вечер после школо да прифатам.

a kako da go stavam u ligata za napredok????????
a zosto u utakmici prvo mi pisuvase deka igram so mzt na 10 pa so strumica dc na 13 a posle mi ponudi eden prijatelska na 8 i sea ne mi gi pisuva tie za u ligata
Pa vo delot za trening mislam, tamu desno imas Development league(liga za napredok).Ke otvoras tamu i ti izleva listing na pomladi igraci koi mozes da gi stavis vo taa liga i samo desno od imeto mestis Yes/No.
A, tava oti ne ti gi pisuva site utakmici ne e strasno

Леле колку прашања имам: 1) Зошто сите играчи ми се кускулиња 164 -175 (со исклучок од 182-3цм имам два-тројца)? Никој не ми е центар, сите се бекови? 2) Како да организирам пријателска? 3) Што е работата со рукито? Само си плаќам и ми доаѓа нов играч? Каква зависнист има колку пари ќе инвестирам?

1) takva ti bila srekata 2)Ke odberas nekoj tim i imas tamu( chalenge this team for a friendly) 3)Poveke pari, podobar igrac

Еј, абе а тој што ми е ривал подобро ќе игра од вообичаеното во утакмицата во лигата или нема везе, само се полни салата? Ја во прво коло играм со КК Гоко и он ме наместил за ривал, ама ја не го наместив него.
Ај објаснете поубаво, пошто не сфатив.

Osamu Yoshioka (387727)

Според ривалот твоите навиваче се ориентираат каква е твојата форма.Кога ќе ти биде противник секако дека ќе ти се наполни салата.И според твојата игра они се ориентираат и така ќе имаш повеќе навивачи.

Е вие виктораниус и милан4евер прават голема грешка.Зошто.тие играчи што ги купуваат одма ги ставаат на трансфер маркет.Кога ќе кликнеш на играчот десно има колку пари посто земаш од парите кога ќе го продадеш.Тој сигурно кај вас е 30%.Тоа секојдневно расте и за месец два ќе биде 100%.Исеа виде виктораниус овој играчот што го стаив јапонецот колку рипна цената.

Ај некој нека ми напраи challenge...зашто ја неможам да ја најдам опцијата за friendly. Тимот ми се вика Pluto Nash и сум у div. 1.2

Ај некој нека ми напраи challenge...зашто ја неможам да ја најдам опцијата за friendly. Тимот ми се вика Pluto Nash и сум у div. 1.2

Ти имаш веќе договорено пријателска а и плус ако сакаш некој да предизвикаш идеш на клубот и каде што ти се опциите да видиш комплетан распоред историја на трансгер и ќе видиш над нив да го предизвикаш.:helou:

Ја шитнав работата на цело сум заебан. Немам центар 3 дена пред почетокот на сезоната а и плус тимскиот дух е паднат, ќе земам ќе се истепам.

Без нервоза полека купи двајца колку да имаш по 100 индекс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom