Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Epa po vtor pat aj predizvikajte me za prijatelska da go ebam.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a kako da go stavam u ligata za napredok????????Vo ligata za napredok mozas da stavas maldi igraci do 18 godini mislam ili taka nesto.Za toj period do deka se tamu ne mozat da ti igrat na utakmici, a vo meguvreme im se kacuva malko po malko skill indexot.A, za investiranjeto vo mladi igraci normalno oti ima vrska kolko pari ke investiras.Jas na primer dadeh 200 000 i mi dadee eden igrac so 6500 index.Ako imas sreka ke izvadas nekoj dobar
Pa vo delot za trening mislam, tamu desno imas Development league(liga za napredok).Ke otvoras tamu i ti izleva listing na pomladi igraci koi mozes da gi stavis vo taa liga i samo desno od imeto mestis Yes/No.a kako da go stavam u ligata za napredok????????
a zosto u utakmici prvo mi pisuvase deka igram so mzt na 10 pa so strumica dc na 13 a posle mi ponudi eden prijatelska na 8 i sea ne mi gi pisuva tie za u ligata
Ај некој нека ми напраи challenge...зашто ја неможам да ја најдам опцијата за friendly. Тимот ми се вика Pluto Nash и сум у div. 1.2