Tonchie
BATTERY +
Уште не ми е даден тим.
И при логирање ми дава ерор, веројатно затоа што уште не ми е даден тим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, затоа е. Кога ќе добиеш тим ќе можеш да се логираш.Уште не ми е даден тим.
Ау да, го видов уште оној ден Johnson Controls, сите на почеток добиваат слаби тимови, полека полека ќе се оправиш.И ете ме мене со Johnson Controls (имаше друго име, ама го сменив).
Играм во 1.2 дивизијата и сум претпоследно место. Многу слаб тим наследив, ама не се предавам, таман до крајот на лигата да поднаучам нешто за играва.
Во моја лига :helou: , инаку уште една победа со Автокоманда пиратиИ ете ме мене со Johnson Controls (имаше друго име, ама го сменив).
Играм во 1.2 дивизијата и сум претпоследно место. Многу слаб тим наследив, ама не се предавам, таман до крајот на лигата да поднаучам нешто за играва.
Јас ќе киднам за Охрид, се надевам и на ФОНЕТИКА и на Лени Кравиц. Ако не само на Лени.На 2 Август му гостувам на Тончи....:helou::helou::helou:
Имаш уште шанси.Јас ќе киднам за Охрид, се надевам и на ФОНЕТИКА и на Лени Кравиц. Ако не само на Лени.
Ај ќе ти ја пуштам. Пошто и онака испаѓам од лига.
Јас ќе киднам за Охрид, се надевам и на ФОНЕТИКА и на Лени Кравиц. Ако не само на Лени.
Ај ќе ти ја пуштам. Пошто и онака испаѓам од лига.
Ти знаеш дека со местење на утакмици во втора година средно бефме вицешампиони на КОЦЕ у футбал а наредната и ШАМПИНИ во најголемото машко средно школо во Македонија.Абе Тончи, се регистрираше и одма муабети за местење.![]()
Леле, ги штедам најдобрите за купот и не ми се верува, водам против Охрид едно 15 разлика. Ау, ако победам....
Иначе сега за оваа утакмица сменив она со процентите колку посто да го чуваш играчот.
Леле го победив Охрид и ќе ја задржам истата позиција! 65:47 беше изгледа на крај.
Браво за моите играчи, ај сега во купот има мали шанси.
Така е, на тие тројца најсилни само им ставив 100%, на другите по 70, 80, 90%.Како оди тоа со процентите, и јас ги местев али немав среќа против КК Борац. На неговите послаби играчи им ставам помалце проценти така ли е ?