Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми е даден тим.
И при логирање ми дава ерор, веројатно затоа што уште не ми е даден тим.

Уште не ми е даден тим.
И при логирање ми дава ерор, веројатно затоа што уште не ми е даден тим.
Да, затоа е. Кога ќе добиеш тим ќе можеш да се логираш.
Уште еден јузер повеќе во Македонија... Напредуваме. :)

Иначе ја загубив од хит ем хај, 24 разлика, ама цело време се држев, водев и 10 разлика ама џабе. Пак ги одмарав најдобрите и пак уморот е голем.

И ете ме мене со Johnson Controls (имаше друго име, ама го сменив).
Играм во 1.2 дивизијата и сум претпоследно место. Многу слаб тим наследив, ама не се предавам, таман до крајот на лигата да поднаучам нешто за играва.

Играм во 1.2 дивизијата и сум претпоследно место. Многу слаб тим наследив, ама не се предавам, таман до крајот на лигата да поднаучам нешто за играва.
Ау да, го видов уште оној ден Johnson Controls, сите на почеток добиваат слаби тимови, полека полека ќе се оправиш. :)
Ај со среќа во играва.

Во моја лига :helou: , инаку уште една победа со Автокоманда пирати :)

На 2 Август му гостувам на Тончи....:helou::helou::helou:

На 2 Август му гостувам на Тончи....:helou::helou::helou:
Јас ќе киднам за Охрид, се надевам и на ФОНЕТИКА и на Лени Кравиц. Ако не само на Лени.
Ај ќе ти ја пуштам. Пошто и онака испаѓам од лига.

Јас ќе киднам за Охрид, се надевам и на ФОНЕТИКА и на Лени Кравиц. Ако не само на Лени.
Имаш уште шанси.
Наредна со Фершпед Работнички ваљда ќе ја тепаш.
А кога ќе одиш за Охрид однапред ќе си наместиш постава за наредни утакмици.

Абе Тончи, се регистрираше и одма муабети за местење. :pos::pos::pos::pos::pos:

Иначе у лига сум зацементиран на 4то место до крај а во купот наредно коло со Кирца играм. :tv:

Абе Тончи, се регистрираше и одма муабети за местење. :pos::pos::pos::pos::pos:
Ти знаеш дека со местење на утакмици во втора година средно бефме вицешампиони на КОЦЕ у футбал а наредната и ШАМПИНИ во најголемото машко средно школо во Македонија.

Ја дури сега извлеков дете, се мислев 3 дена дали да влечам.
Конечно извлеков нешто што ќе го продадам поскапо од 100.000 евра. :)

Fikret Hristov (18641547)

Ime Tima: Loser Слава: Ne poznat Igrač Suggested Positions: Power Forward
Форма: 4 Старост: 16
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 201
Težina: 107 Skills Index: 11.355
Plata: 18.825 Одбрана: 5
Слободна Бацања: 4 Dva Poena: 5
Tri Poena: 7 Дриблинг: 3
Dodavanje: 5 Brzina: 3
Позиционирање: 5 Skokovi: 7
Искуство: 0

Ајт со среќа на сите денес, јас имам мали шанси за победа против Борац, али тешко ќе биде.

Леле, ги штедам најдобрите за купот и не ми се верува, водам против Охрид едно 15 разлика. Ау, ако победам....
Иначе сега за оваа утакмица сменив она со процентите колку посто да го чуваш играчот.

Леле го победив Охрид и ќе ја задржам истата позиција! 65:47 беше изгледа на крај.
Браво за моите играчи, ај сега во купот има мали шанси.

Леле, ги штедам најдобрите за купот и не ми се верува, водам против Охрид едно 15 разлика. Ау, ако победам....
Иначе сега за оваа утакмица сменив она со процентите колку посто да го чуваш играчот.

Леле го победив Охрид и ќе ја задржам истата позиција! 65:47 беше изгледа на крај.
Браво за моите играчи, ај сега во купот има мали шанси.

Како оди тоа со процентите, и јас ги местев али немав среќа против КК Борац. На неговите послаби играчи им ставам помалце проценти така ли е ?

Како оди тоа со процентите, и јас ги местев али немав среќа против КК Борац. На неговите послаби играчи им ставам помалце проценти така ли е ?
Така е, на тие тројца најсилни само им ставив 100%, на другите по 70, 80, 90%.
И супер функционираше, плус тоа најјакиот му се повреди на 12 дена. :)
Сега си останувам во ,,плавата зона‘‘.

Иначе АБА победа 90:29, не очекував толку голема победа, сега имаме скоро иста кош-разлика, само што ја имам поен повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom