Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас многу слабо во лигата,додека се научам шо како :tv: отпрвен само купував играчи на скил ни PF,ни C сега се гледа разликата само што купив PF и одма тргна тепав со 3тиот ама немам шанси за оваа сезона за наредна здравје планирам да земам центарче за околу 4.000.000 ако продаам еден од Torsi Kvimaki или Aimo Tikka.

Јас многу слабо во лигата,додека се научам шо како :tv: отпрвен само купував играчи на скил ни PF,ни C сега се гледа разликата само што купив PF и одма тргна тепав со 3тиот ама немам шанси за оваа сезона за наредна здравје планирам да земам центарче за околу 4.000.000 ако продаам еден од Torsi Kvimaki или Aimo Tikka.
Гледам и неколку поени те казниле иначе неколку места погоре ќе си бил.
Абе еден јак играч да си земеш доволно ти е за пласман во втора лига. :wink:

Него баш ќе биде интересно во борбата за опстанок во прва лига.

Гледам правилото за тренинг повторно го вратиле на исто. Ќе нема секој ден тренинг, туку само во Среда.

Гледам правилото за тренинг повторно го вратиле на исто. Ќе нема секој ден тренинг, туку само во Среда.

поарно по 1 ... ке имат време повеке да пиит .. т.е кондиција на маса хаха

Јас колку што знам тоа правило е за од следната сезона:toe::toe::toe:

Оти воа ми го пишува :toe:
2008-07-23 18:46 - Your players did not train because your team caused a walkover in the last week

Ај со среќа на Ред девил и на Кирца во денешните дуели во купот.

Иначе дадов понуда на еден играч што е ставен на ОФФЕР, и сега како да знам дали ќе го земам ? Треба ли тимот што го продава да ја прифати понудата ?

Оти воа ми го пишува :toe:
2008-07-23 18:46 - Your players did not train because your team caused a walkover in the last week
Тоа е затоа што си изгубил 20:1, односно играчите не играле утакмица.

Иначе дадов понуда на еден играч што е ставен на ОФФЕР, и сега како да знам дали ќе го земам ? Треба ли тимот што го продава да ја прифати понудата ?
Абе тоа со оффер е заебана работа, треба он да прифати и после 3 дена на ТЛ ќе е со твојата понуда, ако некој даде повеќе, ќе треба ти пак да даваш повеќе од него.
И фала btw. :)
Мали шанси имам, ама сепак некакви шанси.
Уморот ми е пак голем...

ПОБЕДААААААААААА!
73:60! Оваа тактика е најдобра значи!
Првите три четвртини ги добив, последната ја загубив. Водев и 28 разлика.
Само се повреди Ерцеговац на 8 дена, ама добро го замени Кутшенко.

Фала Ајсшутер, наредна да си дочекаш во финале да влезеш. :smir:
Задоволен сум од моите, само во последната четвртина како и секогаш слабо одиграа.
Ама важно победив, е сега со Чернобил, Куманово и Вујадиновиќ немам апсолутно никакви шанси...
А уморот сега кај некои е и 45%.
Со 6 играчи се на се изиграв и Ерцеговац кој се повреди.

Фала брат.
Иначе го кркав од чернобил нека му е со среќа понатака па и на ред девил.Среќен сум шо стигнав до тука па и мора да признаам имав среќа во врска со здрепката,језда ми се падна креатив па го окрка првата четвртина па нова доза у лигата.Мислам дека само вака да продолзам не ми бега титулата и 4,5 милиони и 200000 шо стигнав до четврт-финалето.
Сепак ај ја сеа сум у струмица си идам у среда па се читаме до тогаш со нови фалења.
Позз.:helou::helou:

Јас се откажувам од играва, треба многу внимание да се посвети, грижа за екипата. Ме мрзи толку да се посветам на 1 игра. Ми заврши годишниот одмор и сега немам толку многу време.
Со среќа на сите.

Јас се откажувам од играва, треба многу внимание да се посвети, грижа за екипата. Ме мрзи толку да се посветам на 1 игра. Ми заврши годишниот одмор и сега немам толку многу време.
Со среќа на сите.

Намести си стална тактика и шибај :smir:

Иначе купив две засилувања Atro Elo (PF,SF),Height:209,Skills Index:19.307 и Sinval Endres (Center,PF),Height:208,Skills Index: 12.689.
Центарот е слаб али колку толку ке помогне оти неам друг центар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom