Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Не прашувам за вој дали може во развојна за другите шо ги иам затоа.
Фала :smir:

Иначе после играм со КК Колибри ке играм со 2 постава за џабе да не ги мачам јакиве кога има сигурна победа Колибрата :)

Леле денес катастрофално ми иде. Пак ги пуштам послабите да играат, ама 11 поени за 15 минути дадов. Овие 15 ми дадоа.
КАТАСТРОФА! МЕ НЕРВИРААТ ИГРАЧИВЕ!

Kаква победа 72-33.Во мој стил испробав нова тактика и изгледа успешна . Гледам сите што требаше да победат си победија.Изненадување претставува победата на Хит ем хај , како и високата победа на Скопје Селтикс над креатив. Ајде да видиме утре со кој ќе се паднеме. Јас искрено го посакувам црвеното ѓаволче.

E сите го сакаат црвеното ѓаволче, дека е најслаб. :)
Доволно ми беше до тука, во наредно коло ќе испаднам, сите се појаки од мене. Би сакал скопје селтикс да ми се паднат, дека се во втора лига, ама и они се јаки.

Ја пак дадов малку поени, 57 само. Немам решение во нападот.

Иначе хит ем хај за мене не е изненадување, нешто слабо игра во последно време ЛА Лејкерс.

Во колку ќе биде ждрепката?

Ццц .. ми го казнија тимот изгледа неможе да играш со тие шо ти се развојна лига цц.

сега 350.000 казна :tapp:

Ццц .. ми го казнија тимот изгледа неможе да играш со тие шо ти се развојна лига цц.

сега 350.000 казна :tapp:

Па нормално дека неможеш да играш, ех ама си смотан , кај у втора лига немате ебан динар, па уште и ги трошиш на глупости. Ама гледам дека немаш шанси за висок пласман, така да сезонава ти е шанса да пробуваш тактики и да се екипираш за наредна година.
Иначе у прва лига сум приметил, со добар менаџмент милонче се прави за една недела.

Па нормално дека неможеш да играш, ех ама си смотан , кај у втора лига немате ебан динар, па уште и ги трошиш на глупости. Ама гледам дека немаш шанси за висок пласман, така да сезонава ти е шанса да пробуваш тактики и да се екипираш за наредна година.
Иначе у прва лига сум приметил, со добар менаџмент милонче се прави за една недела.

Епа знам дека немам шанси,+ прашав за дали може пошто незнам :toe:

Па ти повеќе од влезници заработуваш него од спонзорите. :)
Ако де, ќе си ја зголемиш салата (ако ти е мала) и ќе си цепаш у трета лига. Наредна сезона мора да се пласираш во втора лига. :wink:

Па ти повеќе од влезници заработуваш него од спонзорите. :)
Ако де, ќе си ја зголемиш салата (ако ти е мала) и ќе си цепаш у трета лига. Наредна сезона мора да се пласираш во втора лига. :wink:
Абе слабо место си јас си мислев ќе играме пак во иста лига како минатата сезона ама тоа е , следната сезона пак јас во втора ти во прва на смена ќе работиме :)

Со хит ем хај се паднав во купот. Добро е, имам мали шанси...
Сега играм со нив во лига утре, па после и во купот.
Ама со уморот не знам што ќе се прави...

Браво Ред девил,ајде со среќа па да те гледаме во полуфинале.

Иначе интересно ќе биде Колибри - Куманово.

А од нашата лига само Кирца ја брани честа.

Фала Виктораниус, ама тешко дека ќе пројдам. Треба моите да изиграат најдобро што можат, а ми текна сега, ќе применам и нова тактика...

Колибри-Куманово (Куманово иде даље, нема тука интересно што да биде. :))

Се регнав и јас. Ај баш да видам како ќе ми иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom