Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мора ли се на мене да ми се дешава вака?
Ја добив 3/4 минимално 13:10.
Таман се доближив на 3 разлика секој мој напад правам грешка, ја губам топката, иде у аут, ми ја земаат.
4 пати повеќе лични имам направено.

11 Разлика изгуби :nesum:
Јас 7 од смрден тим !

А јас победив 39 - 97 !

58 коша разлика во гости, ЅВЕР сум.

Богдан 30 коша, мајсторе !!!!!

11 Разлика изгуби :nesum:
Јас 7 од смрден тим !
Тоа ти е. Нема правда. :)

Ама сега уморот уште поголем, тоа ме плаши, гледам кај овој со кој играм куп сите 0% умор.
Многу се изнапромашував, лошо одиграно, таман мислев влегува во форма мојот тим.
Сега во купот треба да се мачам.

Честито Виктораниус да ти се множат.

Кај мене никој не постигна повеќе од 8 поени. :(

70 - 42 сум тепал а не местев ништо до 3 саат спиев и пак си го згазив работнички :)

Јас тепав 78-32 со Пелистер. И тоа со процент од поле 39%.НОвите двајца играчи одлично ми изиграа, а најмногу сум изенаден о моите двајца 15годишњаци . Продолжува битка за 6то место али 7 никако не го давам.

Јас тепав 78-32 со Пелистер. И тоа со процент од поле 39%.НОвите двајца играчи одлично ми изиграа, а најмногу сум изенаден о моите двајца 15годишњаци . Продолжува битка за 6то место али 7 никако не го давам.
Блазе си ти бе. :)
Ја табелата само на дното си ја гледам. : )
Него Битолски уништувачи на забава пак изгубија, игра тимот со 6-7 играчи, уморот кај некои е и 90%.
Така да може да падне долу.
Има уште надеж...

Ваа сезона немам шанси ама наредната ако соберам околу 5.000.000 ке си купам едно центарче.

Ама ја наредна тешко дека ќе собирам брзо пари, спонзорите слабо даваат у втора.
Ама денес од влезници земав 230.000 евра, највише до сега. Па и од влезници наредна сезона ќе си собирам за да купам добри играчи.

Нов играч купив Markel Reyes 33.102 index , прилично е добар за мојот тим одличен и сега ќе гледам сите скоро со по 10.000 индекс да ги шиткам :\

До крајот на сезоната има уште 10 кола, јас планирам од тие 10, барем да победам на 7 кола и ако можам да се искачам понагоре, друго чаре нема.

До крајот на сезоната има уште 10 кола, јас планирам од тие 10, барем да победам на 7 кола и ако можам да се искачам понагоре, друго чаре нема.
Ја од сите 10 кола очекувам барем 2 победи. :) Една де.

Да не му треба на некој играч.
Aimo Tikka
Skills Index:19.739

20 години.

Ако е во Развојна лига може ли да игра натпревари ?

Да не му треба на некој играч.
Aimo Tikka
Skills Index:19.739

20 години.

Ако е во Развојна лига може ли да игра натпревари ?
Колку што знам не може да игра натпревари, ама 20 години е, стар е за развојна лига, се ставаат таму играчи од 16, 17, 18 години...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom