Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Да,ама имаш неколку играчи од таа генерација,шо се сега носители.Браќана итн. Достојност мора да имаат сепак,репутација.Само надолу иде се од тоа Европско.Жалење

Дамјан е отиден у курац, Војдан не може сам, за останатите не ми се трошат зборови...

Озбилно да ве прашам, уште ги пратите бе?
Како ви се интересни?
Подобро репризи од Боб тросед ќе пуштам одколку овие да ги пратам.

Јебига брат и у добро и у лошо:P

Војдан на тоа првенство имаше да речеме епизодна улога, Дамјан имаше главна улога со промашувањето против Русија :pos:
Едноставно толку ни е силата, сите одат напред, ние тапкаме во место. После Војдан (роден 1987) следниот просечен играч е роден 1998 (Ненад Димитријевиќ).

Последно уредено:
Војдан на тоа првенство имаше да речеме епизодна улога, Дамјан имаше главна улога со промашувањето против Русија :pos:
Едноставно толку ни е силата, сите одат напред, ние тапкаме во место. После Војдан (роден 1987) следниот просечен играч е роден 2008 (Ненад Димитријевиќ).
Abe kako 2008 nemat 10 god

Во втората рунда од пред-квалификациите за ЕП ќе бидеме во група со Косово и Романија.

Ете шанса за одмазда против Косовo :D

Првиот од групата оди во главните квалфиикации за ЕП, а останатите екипи одат во третата рунда од пред-квалфиикациите

Еве ако некого го интересира и распоред на мечевите:

13ти Септември - на гости против Косово
16ти Септември - дома со Романија
Втори Декември - дома со Косово
24ти Февруари - на гости со Романија

Македонската кошарка го допира дното моментално.

Младите до 18 години 11 разлика губат од Луксембург на минута до крај.

Македонската кошарка го допира дното моментално.

Младите до 18 години 11 разлика губат од Луксембург на минута до крај.
Sto ocekuvas od banana drzava,selektorot pojma si nema bil negde trener u island,pola se zemeni onaka i kolku da se kaze... Dno.... Bajagi podobri deca ima ovaa generacija i me cudi izborov na 12 igraci ama toa e ....

Кошаркарската федерација откако седна оној келавиот бизнисмен свака му част за кариерата ама после тоа врска си нема од менаџирање, ЧИСТ БИЗНИС е кошарката моментално

Хахаха, не ми се верува дека од факинг Луксембург изгубиле младиве.. :pos: :pos:

:cuc: :cuc: :cuc: Свака част за ова!

Трето место за у16 репрезентацијата на Б европското првенство во БиХ.

Со овој пласман влегоа во А дивизијата.

Јеј.
Конечно надеж во кошаркава. Браво за момците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom