- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Дај го Мачки бе во игра,да видите како се игра во двата правца

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не реков тоа, знам дo кaј ни се квалитетите и силата. Ама Трајковски е мизерија, делува како прваче на прв училишен ден на терен, Пеџа со онаа висина абер си нема, ни во напад ни во одбрана, барем да скокаше отпадоци да собираше...Dobro jasno e sto ocekuvate. NBA igraci protiv igraci od Kumanovo, MZT itkn. da potvrluvat?
Се претпоставуваше вакво нешто кога го ставија Србиновски за тренер.Нашата репрезентација =![]()
Држевме колку толку 20 поени разлика,на крај и тоа го не го издржавме. Многу лошо бе напад,топка не ни успоривме,од лоша ситуација само избрзани шутеви,очаен процент на погодоци . Многу лошо изигравме одбрана ,не напуни ја без никаков пружен отпор . Хендрикс многу добар беше . И во одбрана па поготово напад беше супер !!!Аууу 31 разлика![]()
Во спортот ништо од пред време не е готово. Не бидите толкави песимисти.Костас Папаниколау
Јанис Антетокумбо
Костас Куфос
Василис Спанулис
Јоргос Принтезис
Перпороглу
Јанис Бурусис
Слукас
Манцарис
Кајмакоглу
Калатес
Зизис
Уште од сега ме фаќа жал за нашиве,колку ќе ги распнат на сите страни кога ќе доживееме дебакл со грциве.
Огромна разлика ќе биде за нив,за жал![]()
Не заебавај,колку и да сакаме да сме оптимисти, овој состав на Грција е страшен,НБА + Евролига.Во спортот ништо од пред време не е готово. Не бидите толкави песимисти.![]()