Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
top prvo :bravobe:
samo me zagrizuva sto ne odat na vlezovi,a i mnogu tesko ja iznesuvaat topkata,site poeni gi dadovme za tri,neznam so ke bide ako ni otkaze sutot
Не мораме сите карти да ги откриваме на пријателските! ;) Се надевам дека имат нешто ако откажи шутот. Иначе одбраната одлична, Костовски одличен, Симоновски снајпер. Браќата некако во грч ми влегоја на ова утакмица ама ако ќе се отпуштат до Загреб. Проблем е центарската линија, кога чекаме на Самарџиски ништо не праиме. :facepalm: Одлично прво полувреме со пациентите ќе паднат и денес 100 %. :)

Мора да се изгради напад за шут од полудистанца. Не може секој втор напад да ни завршува со шут за 3. Мора Србиновски да смисли некој напад преку кој би шутирале од полудистанца. Со вака еднодимензионална игра во напад секоја посериозна селекција ќе не направи карнекс паштета.

Одбраната ги добива утакмиците а не заборавајте дека Хендрикс нашиот најдобар дефанзивец не е потполно спремен,а за шутери ги имаме и од појќе не треба да бериме гајле

Костоски ги размрда работите како гризе тоа е чудо:cuc:
да немаше потпишано договор со куманово без проблем ќе можеше да си обезбеди добар договор во странство

Костоски ги размрда работите како гризе тоа е чудо:cuc:
да немаше потпишано договор со куманово без проблем ќе можеше да си обезбеди добар договор во странство
Не мора да значи дека договорот со Куманово ќе го спречи :)

Сега пуштив и за жал ништо добро не видов од одбрана... Самарџиски бе ништо не научи џабе ти висина бе дрво едно

Со Самарот и Трајковски оф мори мајко е работава

Трајковски шутер ми изиграва, имаше екстра пас во корнерот за Војдан овој си шутна бе, ебати кошаркарска интелегенција.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Super izigraa 2 Igraci ja usraa rabotata eden od niv e Samarot.

Иначе Самарот кој го изнакудивме денес имаше дабл-дабл 13поени и 11 скока ! :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom