Значи чорба македонче.Пеце не е дојден да ја оправи работата него да ги држат сите конци у рака и да се знае кој е шампион исто ко и у фудбал и ракомет![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи чорба македонче.Пеце не е дојден да ја оправи работата него да ги држат сите конци у рака и да се знае кој е шампион исто ко и у фудбал и ракомет![]()
Ние 20 години сме у чорба немаме гајле ништо не не вариЗначи чорба македонче.
Оф топик е, ама баш ме занима што сакаше со ова да кажеш ?Пеце не е дојден да ја оправи работата него да ги држат сите конци у рака и да се знае кој е шампион исто ко и у фудбал и ракомет![]()
Сакаше да каже дека миленикот на партијата МЗТ ќе биде шампион уште дооолго време...Оф топик е, ама баш ме занима што сакаше со ова да кажеш ?
Истото и за МЗТ што мисли,го мисли и за ФК и РКНе мислев на тоа, за фудбал и ракомет што сака да каже...
Тоа е реалноста сакале признаеле сакале не,а секогаш ќе има нагодувања.Иако сум фан на Вардаровиот колектив можам да кажам дека тоа е реалноста...Па знаеме кој е газда на рк и фк и со кого е близок сити федерации си ги присвоија..нема ништо против Вардар и Комити баш напротив ама криво ми е што политика е у спортот длабоко...
Kako mu izbega sega Latviecot,ccccc Baba mi e pobrza od nego,a i cela utakmica e ocaj.lelelelel ovoj samarot, e degen ama navistina, ima IQ 64