Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Sega Mladen Delic bi rekol "Ljudi moji,sta je ovo, LUDNICA"...Gi dobivame utakmicive ko od sala uste vo 1/4...Sledna vo nizata e Hrvatska :)A potoa se znae...Hell Ass

Само да не летнат у облаци сега пред првенството, Германија е никој и ништо!

охооо каков котек само им даваме на швабите

auuuuuuuu,Jeremeto vidi go,se nalute,ili na naski se naapa.........izgleda darius ke zamini,ako riste e okejjjjjjjjjj

Од Турска што се екипава викаат Ристе бил ОК, за секој случај денес не тренирал и затоа не игра...да не дојде до некоја компликација.

Само сепак, Ристе да е ОК...обавезно Мејси мора да се земе. Самарџиски тотално ме разочара, многу слаба игра прикажува на пријателскиве...и не можеме да се потпреме на него во нападот.

како е резултатот ке може некој да ми кажи .оти сум во шок интер води мудро и солидно со 3-0

pak ke kazam Grcite se prvi favoriti vo grupata...........mie so hrvatite ke se borime da vlezeme vo votr krug so edna pobeda poveke,iako milsma deka sme izramneti sansite i za so grcija

[FONT=Times_New_Roman]МАКЕДОНИЈА 94:75 ГЕРМАНИЈА[/FONT]

УТРЕ финале
МАКЕДОНИЈА – ХРВАТСКА 70:72

ВО ПОЛСКА НА Е.П.
МKD – GRC 71:70
MKD – ISR 80:85
MKD-CRO 72:70

• MKD 6
  • CRO 4
  • GRC 2
  • ISR 2

ВО СЛЕДНА ФАЗА (Бидгош)
Бидјки Македонија ги совладала FMR of Grecce и Хрватска во следнат фаза пренесува 4-бода

СТАРУВААТ ВАКА

• RUS 4
  • MKD 4
  • CRO 2
  • GER ili FRA 2
  • FRAili GER 0
  • FMR of Grecce 0

Letonija нема шанси во таа конкуренција

УПС ЕДНА ПОБЕДА НАД ГЕРМАНИЈА
МКД 6 бода ЕТЕ ТИ ЈА ВО 1/4 финале

Многу важно
Ве молам не будете ме, оставете ме да сонувам, можеби сонот ќе стане јаве АКО ГОСПОД ДАДЕ

Ефес куп
13:45 NTV Sport 3.место Германија - Летонија
16:00 NTV финале МАКЕОНИЈА - Хрватска

Кај нив еден кош(педерска среќа),на неутрален 20 а кај нас бе 30+.
Ова ми се свиѓа утре со Хрвативе би сакал да ги тепаме.

РЕСПЕКАТ! Браво, навистина ме изненадија....ех како само го чекам сега европското...посебно дуелот со HELL ASS! :vozbud:
Напред МАКЕДОНИЈА! :oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom