Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Ијаа колку е добро вака кој ќе видам одличен резултат. Не бев дома кој се играше утакмицава и ко луд прашуев што праемо, а никој не знаеше. Сите се запнале по Милан-Интер.
Нека се продолжи со вакви резултати и на Евробаскетот и ќе бидам најсреќен на свет.

Честитки за дечките,со ова покажавме дека иаме потенцијал и дека сме спремни и за СП и ОИ.За денешниов натпревар е важно да се види на почетокот од натпреварот до каде сме во однос со Хрватите,според мене најјаки во нашата група,па резултатот и не е битен.

ај некој да ми каже у колку е утакмицата со хрватска денеска и дали ке а дават на нтв???

Ќе ги заебаваме Хрватите денес.http://www.forum.hr/showpost.php?p=22285569&postcount=315

Малу слаба страна ми е хрватскиот ама мислам дека ќе ме разберат.:pos:

Ај седете мирни. Или барем ако веќе пишувате таму, бидете реални и дискутирајте. Вака не оставете добра слика за нас.

ај некој да ми каже у колку е утакмицата со хрватска денеска и дали ке а дават на нтв???

Натпреварот почнува во 16:00, а најверојатно ќе го даваат на НТВ - сепак е финале, но тоа никој не може да го знае.

Ќе има спомна модератор на НТВ вчера такада таму ќе се гледа.
Ако паднат Хрвативе денес готово нејќам да коментирам повеќе :)

Ај седете мирни. Или барем ако веќе пишувате таму, бидете реални и дискутирајте. Вака не оставете добра слика за нас.

se slozuvam so ova,i istoto se trudam da go primenuvam:)

Ајде да дадеме се од себе и да докажеме дека со секој може да играме.:helou::vozbud:

Секоја чест за нашата репрезентација...

Ajде време е да добиеме некој стрим, се ближи утакмицата.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom