Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да се пласираме ние на ОИ па ако сака нека сме во група со топ 4 фаворитите !
Што се однесува до мене, нека се пласираат па ако треба и со сите порази нека завршат нема проблем :)
Само мене ме мачи мислам Бо слабо ќе го изигра турниров така некако мисе врти низ :oops: глава

ебати и телевизии и радија и весници...ниту еден новинар нема да има на лице место во Каракас

Во пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене:)
MacedoniaBasketWall.jpg
Само среди ги крациве од знамето позади и ќе биде одлично!

Екипо шо сте чудни...2012 е чудна година,МЗТ освои титула,Леброн прстен,Челзи-Лига на шампиони...здравје,АКО се пласираме на олимпијада зошто да не освоиме и ни некој златен медал? :)
A јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.
Што имаш да кажеш за него после двете пријателски (ќе кажеш пријателски се, али и на пријателските се игра кошарка не се лази )?
Треба ли да зима и индивидуални тренинзи покрај редовните за да влезе во форма или не ? :pipi:

на што поточно мислиш?
Ми се причини дека сите краци се еднакви, а не како што треба еден крак поголем, па еден помал. Ама дека не се гледа средниот дел од знамево затоа и така изгледа...:)

Ајде ете го и Бо :sneaky:
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!
Е сеа и ти никогаш? o_O

Ајде ете го и Бо :sneaky:
Гечевски си гази. Јас сум сигурен дека ако го имаме здрав за сите дуели во Литванија, ќе освоевме медал. Срцето на тимот.
Оваа шанса ако не ја искористиме никогаш нема екипно да одиме на олимпијада во било кој спорт!

Да беше Гечевски многу поразлична ќе беше приказната со Русите за 3то место, па и со Шпанците. И на двете утакмици не отепаа со офанзивни скокови!

Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...:cool:

Немој случајно да ја пропуштите снимката со Грција, то мора да се гледа со коментар на Игорче...:cool:

Нервираат тајм аутите плус и реклами има на Шител.Да ти се смачи да гледаш.

Ако не се лажам само таа утакмица ја коментираше Марјан Ников.....:(

Во пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене:)
MacedoniaBasketWall.jpg

Се супер, само ако можеш да ја направиш во wide резолуција, за тие со такви монитори, ако не и вака е топ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom