Кошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Добра игричка е Кошарката..
Прво играв нон-стоп , сега не многу:uvo::smir:

Моментално играм кошарка за мојата школа во Florence...не дека сум спортски тип но ми е страв да не си ја изгубам фигурата :pos2: али баш интересен спорт, ми се допаѓа...кога ке заврши сезоната ке си продолжам со другарите...

Dobar sport e kosarkata ama ne mi lezi ic :toe:

И ја играв и по натпревари и улична али од кога го повредив коленото немам баскет фатено во рака....

Сакаам кошаркаа, ај нека се стоплуе воа времето побрзо да напрајме баскетче :salut:

Мое хоби играње баскет во мало кога не сум на тренинг

Мој Живот!
Најдинамичниот спорт некогаш игран,кралица на сите спортови,нема нешто што ме исполнува повеќе!:vozbud:

Играв порано, докторот ми рече да играм поради рбетот, али сеа баталив се...

Висок сум 170 цм и им се протнувам на високите играчи :):) Иначе планирам да напраем клипче со еден другар здравје летово со трикови и невозможни кошови. Само здравје да ми се опорави коленото од операција :)

Висок сум 170 цм и им се протнувам на високите играчи :):) Иначе планирам да напраем клипче со еден другар здравје летово со трикови и невозможни кошови. Само здравје да ми се опорави коленото од операција :)

Ах бе и ти тоа колено :)

А може ја и ти тек тек? :D Ако изгубиш да те стрижам гола глава, а? (ако уште имаш афро)

Кој сака да се проба 1на1
Или да се собереме да играме 3 на 3
Има ли заинтересирани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom