Кошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
И јас играм кошарка, т.е. тренирам.
па ај кој е за партија баскет:wink:

ја сам против сите кајганџии?
играм у кило крф и едно око.

Кој сака нека каже колку предност сака,нема да биде интересно од 0-0:toe:

па ајде да се собереме 3 на 3 или 5 на 5 и на sunset да се изиграме да видиме кој колку зае:vozbud::toe: и онака времево оди на подобро бар викаат дека нема да врне

ја сам против сите кајганџии?
играм у кило крф и едно око.

ај за крв ќе донира некој ќе земиш со трансфузија али без едно око тешко ќе ти биди:pos2::pos2:

он топик:
тренирав кошарка 2 години, и играв сеа баскет ова она ама во последно неам време ич

Кого му се губи баскет нека дојде да се преслушаме. Пораз загарантиран :pos2::pos2::pos2:. Мое омилено хоби, макар што последнава година малку поретко играв ама затоа оваа ќе падне многу баскет.
Btw. Сте тренирале и што, и јас сум тренирал па сега поретко играм. Не се водете на стара слава, секако ќе изгубите :baeh:

ај доста се фалите сите,коа ќе доете ќе видиме кој-колку знае да тапка:salut:

Ццц се изнафалифте еј. Свака ви част

[zEUs];2224407 напиша:
Шорти што викаш ја ти и зима да им изгирамо т.е ја само ќе фачам место а вие двајца ќе играте ...:pos:

Хехехе здравје лето ќе покажемо вештина :)

Ќе одредите возрасна граница или ќе се игра до смрт :pos2::pos2::pos2: На пр. дете од 14 години со некој од 20 и гледаш овој малиов растур прави, а другиов нервозен му лупа една и бидејќи е поголем на крај се фали јас тепав :tapp:

Хахахаха, таман работа да тепаме мали деца ако праат растур :) Сум играл и со старци од по 35-40 год. сум ги трчал ка деца па не ме тепале. Само ме избркаа да не играм со нив :pos2:

Кошарката не ми е хоби,кошарката ми е како обврска тренирам 5 години и тоа е...
А играње баскет да,како хоби ми е.:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom