Кошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Тренирам кошарка,супер спорт е. И надвор од тренинзите играм на спортски понекогаш,ако се собериме женско друштво ( ова ептен ретко,пошо се страмет некој женски,као демек само ние таму женски ќе играме :tapp: ) . А со машки не играм, ептен груби се и плус не знает да игрет :baeh:

Тренирам кошарка,супер спорт е. И надвор од тренинзите играм на спортски понекогаш,ако се собериме женско друштво ( ова ептен ретко,пошо се страмет некој женски,као демек само ние таму женски ќе играме :tapp: ) . А со машки не играм, ептен груби се и плус не знает да игрет :baeh:
:pos2::pos2:Ај тек тек?:back:

аааххххххх кошарка, баскет:'(
ТренираФ едно време до пред некоиси 7-8 месеци...и и и кичмава, мајката нејзина се зезна....едвај шо се вика се кревам на шут:(
И демек ми забранија....ама кој ги слуша докторите често си мавам баскетче(бар еднаш неделно на физичко или ако се собереме со друштво а у)
Може да се собереме некој ден да мавнеме некоја партија:D

утре конечно кошарче јееееееееееееееее :vozbud::vozbud: немам играно 100 години ќефој сум .... а порано шо дете си бев секој втор ден (ако не и секој ден) си мавав баскетче .... можи ќе се вратат старите времиња :pipi:

утре конечно кошарче јееееееееееееееее :vozbud::vozbud: немам играно 100 години ќефој сум .... а порано шо дете си бев секој втор ден (ако не и секој ден) си мавав баскетче .... можи ќе се вратат старите времиња :pipi:

Ехеее за мене више почна сезоната кошарка. :):)

Дај бе да се ставиме на баскет некој ден,да се договориме.
Има заинтересирани?????

Уфф денес ама си изигравме убаво кошарка како се разиграв да не се стемни лошо им се пишуваше на противниците:vozbud::vozbud:

Едвај чекам да затопли времево за да можам да се вратам во форма. Немам играно 4-5 месеци.. али кај и да е за недела или две ќе можам да почнам со посета на спортскиот центар..

Ехеее за мене више почна сезоната кошарка. :):)

мислиш на стит баскет ? :)
инаку денес шибам в сала , малце демек „професионално„ :vozbud: ... имаме од факултет бесплатни термини во спортска сала :pipi:

Јас неможам да замислам во текот на наделата да не играм баскет.Сега пошто е ладно мора само во сала и тоа по три пати неделно само играме.Поради повреди се откажав од редовни тренинзи али онака нема шанси да се откажам.Кошарката е мојот живот:vozbud:

мислиш на стит баскет ? :)
инаку денес шибам в сала , малце демек „професионално„ :vozbud: ... имаме од факултет бесплатни термини во спортска сала :pipi:

Да на стрит мислев :) Иначе блазе си ви за салата :smir:

Да на стрит мислев :) Иначе блазе си ви за салата :smir:
абе блазе си ни ама не заебаја денес ... имаше некоја прослава во салата па пропаднаја планојте :tapp:

Јас неможам да замислам во текот на наделата да не играм баскет.Сега пошто е ладно мора само во сала и тоа по три пати неделно само играме.Поради повреди се откажав од редовни тренинзи али онака нема шанси да се откажам.Кошарката е мојот живот:vozbud:

а вие двете мн позитивно ме изненадивте :bravo::vozbud::vozbud::vozbud: ... можи да напрајме некогаш мешани екипи :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom