Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повреден е .. десното стапало мислам .. на претходната утакмица играше повреден .Браво за аустралија,добар отпор им пружаат на шпанциве,само шпанија игра бес наваро зошто не го игра тренерот само он си знае.
Може инаку не гледам причина зошто не би играл.Повреден е .. десното стапало мислам .. на претходната утакмица играше повреден .
Остај кај овие има да се гледа до полувреме туку со УСА што правиме ... интересна е само 1/4 после се друго е газење . Вечерва им имаат дадено да победат со 56 коша разлика ..не ми се верува дека до толку ке цепат .. та прва петторка играле та играчите од клупа исти се ..Може инаку не гледам причина зошто не би играл.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 13:28 ---
Толку од отпорот, ги збришаа у третава четвртина.
Не го бива веќе.Може инаку не гледам причина зошто не би играл.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 13:28 ---
Толку од отпорот, ги збришаа у третава четвртина.
И тоа шо викаш,ама па стварно ако тепаат со 56 коша разлка,нека им ја дадат титулата одма,што има да играат вишеОстај кај овие има да се гледа до полувреме туку со УСА што правиме ... интересна е само 1/4 после се друго е газење . Вечерва им имаат дадено да победат со 56 коша разлика ..не ми се верува дека до толку ке цепат .. та прва петторка играле та играчите од клупа исти се ..
Аха не го бива ние најубаво знаемо дали не го биваНе го бива веќе.
Па и Шпанија во 1/4 постигна 14 поени, а не се дрва.Кој дрва се овие Нигерија . 1/4 само 11 поени дадоја а во 2/4 за 6 минути 3 поени .![]()
Хахаа гледај ги овие не знаат кај тераат ... шутот им е катастрофа !Па и Шпанија во 1/4 постигна 14 поени, а не се дрва.![]()
55.5САД-Тунис хендикепот е 55 поени.Језда е дрим тимот али не ми се верува да тепаат со +55 разлика...