Кошарка, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хрватициве го примија 25 разлика од Кина.... :eek:

Шпанија - Русија во групата Б, ќе биде епски дуел. Како игра Русија на игрите, не би ме изненадило и да ја совлада Шпанија.
Моментално им држат лекција на кинезите.

Браво за аустралија,добар отпор им пружаат на шпанциве,само шпанија игра бес наваро зошто не го игра тренерот само он си знае:).

Браво за аустралија,добар отпор им пружаат на шпанциве,само шпанија игра бес наваро зошто не го игра тренерот само он си знае:).
Повреден е .. десното стапало мислам .. на претходната утакмица играше повреден .

Повреден е .. десното стапало мислам .. на претходната утакмица играше повреден .
Може инаку не гледам причина зошто не би играл.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 13:28 ---
Толку од отпорот, ги збришаа у третава четвртина.

Остај кај овие има да се гледа до полувреме туку со УСА што правиме ... интересна е само 1/4 после се друго е газење . Вечерва им имаат дадено да победат со 56 коша разлика ..не ми се верува дека до толку ке цепат .. та прва петторка играле та играчите од клупа исти се ..

Не го бива веќе.

Остај кај овие има да се гледа до полувреме туку со УСА што правиме ... интересна е само 1/4 после се друго е газење . Вечерва им имаат дадено да победат со 56 коша разлика ..не ми се верува дека до толку ке цепат .. та прва петторка играле та играчите од клупа исти се ..
И тоа шо викаш,ама па стварно ако тепаат со 56 коша разлка,нека им ја дадат титулата одма,што има да играат више:D.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 14:47 ---
Не го бива веќе.
Аха не го бива ние најубаво знаемо дали не го бива:).

Кој дрва се овие Нигерија . 1/4 само 11 поени дадоја а во 2/4 за 6 минути 3 поени . :)

САД-Тунис хендикепот е 55 поени.Језда е дрим тимот али не ми се верува да тепаат со +55 разлика...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom