Ах ова ти беше ЛГБТ, за даноците и сам знаеш дека излего СКРОЗ во право. Само под 7% данок плаќаат богатите.
Иначе знам што му е болката на сите овие верувачи во наука.
Ги убива фактот што
@Bafra од март 2020 досега излезе повеќе пати во право, отколку Филипче, Фаучи и Дростен заедно.
Те молам не го ставај Фаучи во групата со трупови како Филипче и Дростен. Јас баш според Фаучи се водев, односно според неговото научно истражување и заклучок, што излезе идентично со резултатите од крузерот, а и неговите изјави дека маски не треба да се носат.
Верниците штом не веруваат на заклучоците од научно истражување од првиот човек, на најспремната здравствена институција во светот, сигурно имаат информации од Дростен и некои други научни истражувања. Но себични се, тоа знаење си го чуваат за себе,
никако да споделат нешто од нивната наука, инаку која би била друга причина... нема шанси друго да е

.
Туку, мене ме секира тоа што се согласуваат со тебе за вакцините, т.е дека предизвикуваат штетни последици, а јас сеуште не гледам ниту докази, ниту логика во таквото нешто. Ја и да сум грешка во тоа, ништо страшно:
П.С. не терај инает за даноците, друго тврдеше, друго излезе.
Тоа дали платиле колку ти што сакаш е небитно, битно е дали се е по прописите и законите. Закони кои ги носат диклиња кои врска немаат од реалноста, а ти очекуваш од нив позитивни резултати:
Mene ko mal mi kazvaja deka me vakciniraat za da ne se zarazam, ali ete moderni vreminja, moderni vakcini.
Исто ти кажуваа дека Дедо Мраз постои, после порасна и сфати дека те лажеле. Овие уште се млади, цицалчиња, па имај трпение, ќе потпораснат и ќе сфатат ... дека во смутито од краставица, мора малку ракија да ставиш, за да освежиш имунитетот.
Тенеке си е топ, му проработи логиката и сомнежот. Мене позитивно ме изненадува
@Dumbledore . Имам мислење дека е правник (ако не е, тогаш појасно е), а резонира како човек со отворен ум и не верува во Дедо Мраз.