Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Сладоледот е само уште еден класичен пример дека факултетска диплома (магистарска у случајов) во СРМ има тежина колку една обична тоалетна хартија и ништо повеќе.
Незнам зашто некој воопшто се занимава што он треснал на темава.Едноставно толку му дал господ и тоа е...
ауууу не знаев дека и „сладоледот“ може да има диплома, штом една папаја и коза ги тестираат за коронавирус зошто пак некој сладолед не би имал диплома, па наместо да биде сладолед со лешници или бадеми ќе биде сладолед со факултетска диплома!
инаку вака нервозен поради еден сладолед, значи дека ...ај ти си знаеш!
П.С.
инаку сите со завршено високо образование добиваат дипломи, среднисти не можат да добијат диплома, самата терминологија „диплома“ се подразбира високо образование, па затоа истите кои ја имаат се дипломци, а не матуранти, а што е тоа магистарска? појма немам!

Добро бе верувам у задгробен живот со комплет рекапитулар на сработеното овде, камо толеранција за таквите размислувања?
...репроцитет е најдобро чувство кон дотичниот, да се докажат некои работи да не го прави тоа што некој нему му го прави, а не му се допаѓа, а знае на друг да му го направи!

Последно уредено:
ауууу не знаев дека и „сладоледот“ може да има диплома, штом една папаја и коза ги тестираат за коронавирус зошто пак некој сладолед не би земал диплома, па наместо да биде сладолед со лешници или бадеми ќе биде сладолед со факултетска диплома!
П.С.
инаку сите со завршено високо образование добиваат дипломи, среднисти не можат да добијат диплома, самата терминологија „диплома“ се подразбира високо образование, па затоа истите кои ја имаат се дипломци, а не матуранти,

бијонс, вие сте интелектуалата тука на форумов, ние не можеме нажалост со средно да ви припариме.

ауууу не знаев дека и „сладоледот“ може да има диплома, штом една папаја и коза ги тестираат за коронавирус зошто пак некој сладолед не би имал диплома, па наместо да биде сладолед со лешници или бадеми ќе биде сладолед со факултетска диплома!
П.С.
инаку сите со завршено високо образование добиваат дипломи, среднисти не можат да добијат диплома, самата терминологија „диплома“ се подразбира високо образование, па затоа истите кои ја имаат се дипломци, а не матуранти, а што е тоа магистарска? појма немам!

...репроцитет е најдобро чувство кон дотичниот, да се докажат некои работи да не го прави тоа што некој нему му го прави, а не му се допаѓа, а знае на друг да му го направи!
Facepalm.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

бијонс, вие сте интелектуалата тука на форумов, ние не можеме нажалост со средно да ви припариме.
... никогаш не е касно за надоградба во образованието, цел живот се учи, изрази само желба јас лично ќе ти помогнам, ама во воспитувањето нема помош тие 7 години од дома никој не може да ги надокнади!

... никогаш не е касно за надоградба во образованието, цел живот се учи, изрази само желба јас лично ќе ти помогнам, ама во воспитувањето нема помош тие 7 години од дома никој не може да ги надокнади!

надвор од темава сме, но што ве прави тоа вас со диплома поразлични од нас? Еве дамби се фали правниче бил, сладоледџија се утепа фалејќи дека бил магистер и сега ти лекар. А убедливи сте по глупости тресење. И сеа некој тука треба да ве тапша по рамо дека сте у право? Ако речете рамна е, ние само да климаме со главата и да потврдиме? Не ми е јасно тоа мене.

И сеа некој тука треба да ве тапша по рамо дека сте у право? Ако речете рамна е, ние само да климаме со главата и да потврдиме? Не ми е јасно тоа мене.
Аjде бе доста со тоа "рамна била"...како типичен папагал си. Си прочитал некаде дека луѓето што се против да се вакцинираат биле рамноземjаши и сам си веруваш и го пишуваш цело време истото.
Даj малку прошетаj надвор, спушти се со санката...белким ќе ти се избистри нешто.

надвор од темава сме, но што ве прави тоа вас со диплома поразлични од нас? Еве дамби се фали правниче бил, сладоледџија се утепа фалејќи дека бил магистер и сега ти лекар. А убедливи сте по глупости тресење. И сеа некој тука треба да ве тапша по рамо дека сте у право? Ако речете рамна е, ние само да климаме со главата и да потврдиме? Не ми е јасно тоа мене.
каде тоа двајцата се фалиме? посочи каде пак јас се фалам? знаеш дека кој лаже и краде, а кој краде има и вошки? а? ова не е глупост, туку стара народна поговорка, јас ти реков ќе ти помогнам, ама еве се повлекувам, кога на некој апарат му фали делови, никад нема да преработи, кажи за коронавирусот и остави членови да кажат свое мислење, тебе ти се свиѓало или не, почитувај го соговорникот и доста со тој дебилизам со рамназемја, дај опрај се, не е шала ваков однос!

каде тоа двајцата се фалиме? посочи каде пак јас се фалам? знаеш дека кој лаже и краде, а кој краде има и вошки? а? ова не е глупост, туку стара народна поговорка, јас ти реков ќе ти помогнам, ама еве се повлекувам, кога на некој апарат му фали делови, никад нема да преработи, кажи за коронавирусот и остави членови да кажат свое мислење, тебе ти се свиѓало или не, почитувај го соговорникот и доста со тој дебилизам со рамназемја, дај опрај се, не е шала ваков однос!

јас после вашата помош

giphy.gif

Еве нешто за стапката на самоубиства меѓу младите за време на пандемијава, за Рон, и таквите како него, да можат малку да си се поситат.

Еве нешто за стапката на самоубиства меѓу младите за време на пандемијава, за Рон, и таквите како него, да можат малку да си се поситат.

Дамби, ама ти заборави. Нив целта им е старите и изнемоштените да ги заштитат, ако е на сметка на младите. Млади се, ќе издржат.

Денеска 40% од починатите биле целосно вакцинирани. Малце крипи веќе ми се бројкиве со вакцинираност, коморбидитети итн. Колку човек да не сака да мисли, сепак...

Од вкупниот број на починати лица (n=22), девет лица се целосно вакцинирани, а кај 18 се регистрирани коморбидитети.

Денеска 40% од починатите биле целосно вакцинирани. Малце крипи веќе ми се бројкиве со вакцинираност, коморбидитети итн. Колку човек да не сака да мисли, сепак...

Од вкупниот број на починати лица (n=22), девет лица се целосно вакцинирани, а кај 18 се регистрирани коморбидитети.
Вчера или завчера беа 21 починат од кој 10 целосно вакцинирани

...тие кои се антиковид вакцинирани а се позитивни асимптоматски не им следи изолација, ниту им следи изолација ако некој од неговото семејството има ковид позитивен тест, така да по таа инерција антиковид вакцинирани не би требало да се тестираат!

Овие брзите тестови се бескорисни против Омикрон. Колега направи пцр позитивен е на таа варијанта, дома 4 пати се тестирал со брзите тестови во рок од 6 саати, сите 4 негативни. :icon_lol:
Јас не мислам така. Од мое искуство, поприлично точни се. Можеби, постои простор за неправилно земање на брис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom