Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
I? Sto kur mi bidna sto ne se vakcinirvav i imav falc srtifikat? Ete sea kaj i da e sve ke ukinat i maski i sertifikati.. Kur moj izlapaa site klosari vakseri

добро што не сте во кина. Tи, дамби, бачето, ќе моравте брис у гз да брцате такви невакцинирани.

За тие нови кинески методи за тест, можам само едно да изjавам:

Ако им е, нека ги ебат и у мозок и у газ!

I? Sto kur mi bidna sto ne se vakcinirvav i imav falc srtifikat? Ete sea kaj i da e sve ke ukinat i maski i sertifikati.. Kur moj izlapaa site klosari vakseri
Покроце бре сладолед, чему вреѓање.
Изборот за вакцина или не, е лично право, секој како мисли така нека си прави. Ни на крај памет не ми текнало да се вакцинирам за да можам во кафана да влезам, а уште помалку фалц сертификат да правам и да ме изгори инспекција за една помочана кафана.

Па нормално дека еднаш ќе се укинат и маски и сертификати. Тој што прошол без ништо, супер браво за него. Тие што умреа без вакцина ќе им биде криво што не пробале. Тие што умреле со вакцина ќе пцујат што се вакцинирале без поента.

Па нормално дека еднаш ќе се укинат и маски и сертификати. Тој што прошол без ништо, супер браво за него. Тие што умреа без вакцина ќе им биде криво што не пробале. Тие што умреле со вакцина ќе пцујат што се вакцинирале без поента.

Pogresen pristap ima clenot. Ne se vakciniral ne zakacil (seuste). Ok. Na rulet moze i da se pobedi. Od druga strana pa nekoj se vakciniral i isto ne zakaci. Si ja zavrsi vakcinata rabotata. Isto ok.

Сладоледот е само уште еден класичен пример дека факултетска диплома (магистарска у случајов) во СРМ има тежина колку една обична тоалетна хартија и ништо повеќе.
Незнам зашто некој воопшто се занимава што он треснал на темава.Едноставно толку му дал господ и тоа е...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

:cautious::вонзем:

Добро бе верувам у задгробен живот со комплет рекапитулар на сработеното овде, камо толеранција за таквите размислувања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom