Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Видал се повредил на загревање и нема да игра против Еквадор. Штета.

едит: сепак ќе игра, не било толку страшно.

Го дочитав сеа постот на @ElNinho за Бразил и може да кажам оти тимот им е вистинска трагедија. Убедливо најслаб тим што го имаат извадено до сега. А јас па во првиот пост сум пишал фаворити за титула. :facepalm: И Робињо го викнале бе:pos:

Аргентина фаворит број 1, после неа Колумбија според мене. :pipi:

Санчез мораше да искористи една од 2те шанси што ги имаше.Исла партали прави по десната страна.
Од Еквадор Монтеро бајагпродори по левата страна,но тие 2-3 центаршутеви без врска му беа,на никоја.
Акцијата на Исла и Видал:cuc:
Второ очекувам Санчез со голче за три бода за Чиле. :D

Варгас требаше да го почне апреварот, не сега да го пушта зашто Босежур е стварно бос.

Публикава е катастрофа, а очекував да грмат. На етихад има подобро навивање од ова.
Осеќам дека Чиле ќе го јаде немиен.

Толку мајсторски изнуден пенал ретко се гледа

и се подразбира, кога не можат Чиле да дат гол од игра судијата пенал свири а П од пенал немаше

Сега ќе го остат да остани Исла во Јуве, и цела сезона нема да знај кај е аут линијата а каде центарот на теренот O.o

и се подразбира, кога не можат Чиле да дат гол од игра судијата пенал свири а П од пенал немаше

Чист пенал. Видал лесно падна, но никој не му е крив на одбранбениот од Еквадор што носи празна црпка на рамена и наивно наседна на штосот на Видал. Јасно е дека Видал падна лесно но го намести толку добро што штета би било да не се даде пенал во таква ситуација, барем за наивноста на Еквадорецот.

Какви критериуми за судење , секоја чест. Ова да се играше во Европа ќе имаше најмалце по 1 црвен за двете екипи.

Тотал фудбал , и од двете страни изгинаа. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom