Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
....дека имам помалку прави другари одошто мислев. ц цц цц.. покварена раја значи
drop dead you backstabbers:nerv:

Конечно сватив дека не е најбитно на форум да се билда постови и затоа од сега ке пишувам само паметни* работи.

*П.С. Освен во ЧДА/

Колку и да се трудиш да бидеш добар, повеќе ќе испаднеш лош!:nenene::nenene::nenene:
Се' нешто ти не вредиш! :nerv: :nenene:

МНОГУ ЌЕ МИ НЕДОСТИГА КАЈГАНА (ТОА СВАТИВ)

Дека не треба да слушам што викаат другите за мене, зошто никогаш нема да се радуваат на моите успеси туку секогаш ќе љубоморат и завидуваат и ќе зборуваат лошо и ќе те оговараат зад грб. Од такви луѓе веќе....
Така да не се замарајте со тоа што викаат другите за вас, зошто никогаш нема да зборуваат добро :nenene:

дека постојт многу луге шо не вредат да постојат.... за нив само :buum: и после:pop: па после :nerv: и завршена работа.. мир во светот

ааа и сватив дека иам печатна грешка во потпис :je:

...дека луѓето се дволични, прорачунати. Ако им подадеш рака, ќе ти заријат нож.
Дека не треба да верувам во луѓето, никој не е чист сите имаат скриена агенда. Тоа е лошо, многу лошо. Разочарувачко:toe:
Повеќе памет за следниот пат:nesvest:

дека не се кажва се и сешто на некој кој не се разбира во то....

дека јас и тој невар тогедар...и дека тој факт не смеам да го заборавам..

Конечно сфатив дека имам многу пријатели,дека ме сакаат и ме ценат како што никогаш јас не сум ги ценел.
Сфатив дека девојками ме вара како што и ја ја варав пред некој месец.
И за крај: Сфатив дека некои луѓе за мене биле игра,конечно се отрезнувам и ставам GAME OVER.

Конечно сфатив дека за некои личности стварно треба да бидиш кучка за да почнат да го ценат она што го правиш за нив:nenene:....абе неблагодарни суштества:nesvest:...нека се гонат у пизду матер....уфф едвај чекам да си одиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom