Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
... колку и да се трудиш, на крај пак нема да биде ценето кога си имаш работа со ѓубриња.
Дека довербата од денес па натака, кај мене ќе се стекнува со многу маки, е баш поради таквите ѓубриња.

...дека мора да си одредим приоритети у животов, не иде више ваке...

Конечно сватив дека, или еве поконретно, ми се потврди точноста на изреката волкот го менува крзното, ама не и умот...
Конечно сватив дека не можам да го дочекам распустов... :vozbud:
Конечно сватив дека ме бива у многу работи, и секад ќе ме бива у истите, у крв ми се :pipi:

Сфатив дека убавината не е една работа. Убавината е начин на гледање на работите.

Пааа..конечно сфатив дека не треба да се верува во ниедно девојче!:nesum:

Не сум наспан, чекам да пројде нова година па да спием 2 дена после.

Дека 90% од луѓето незнаат како дапристапат, да не речам претеруваат

Конечно сфатив дека ми треба изолација од народов,а тоа и ке го напраам ке се изолирам на неколку дена.

Не вреди да се замарам за нешто што нема значење повеќе во мојот живот...Преку К од "другари" и "пријатели"

Конечно сфатив дека сосема го сфаќам светот околу мене, ги разбирам сите луѓе и се она заради што го прават тоа што го прават
Сфатив и дека немам никакви предрасуди
И дека се сакам себеси
И дека конечно интервенирам на сите полиња во мојот живот - сама и со свој труд
И дека треба да бидам секогаш на вистинското место, со вистинските луѓе и во вистинско време
И да бидам секогаш јас-таква каква што сум - а не некоја искривена слика на колекционер на фрустрации, комплекси и негативни аспирации
И дека животот е преубав , ако знаеш да уживаш во неговите убавини ( и во секојдневните ситници)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom