Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По Боки13ка, мислам дека е редно време да се врати смртната казна во Македонија.
По Боки13ка, мислам дека е редно време да се врати смртната казна во Македонија.
Ма, дааааах....го видовте Бокица денеска со ново фризурче, во а1 ексклузив, со локни. буквално по гаќи беше слечен.
Лично го хејтам Боки наш голем маж (се родил со куре, јбг).
Ама чисто за илустрација ќе залепам ЈПГ од гостите, да видите кој всушност ќе го наполни градскиот стадион во Скопје.
Радмила Манојловиќ
![]()
Тања Савиќ
![]()
Бане Моиќевиќ
![]()
Милан Станковиќ
![]()
Стоја
![]()
Ана Николиќ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даниела Враниќ
![]()
Дали тој Милан е еден лигле што пее турбофолк и чупињата што полудуваат по него?Ако е тој што мислам е сега стварно ми се повраќа.Значи толку омразена фаца немам видено.Оф леле за кој се народов фрла пари да го гледа![]()
да, да, да... најдобро ќе свати дека е гомце ако му појдеш на концертМое мислење е дека многу луге ке идат на концертот поради гостувањето на некои од балканските звезди како Танја Савиќ Рада Манојловиќ Милан Станковиќ Стоја Борна(од забранета љубов и некои фруги).А инаку јас би идел за да се изгазам од смеење до солзи гледајки го како пее и игра(просто би уживал)единствено ради кое би идел е сеир и како ке свати дека е гомце:pos2:
Ова не требаше да го ставаш
Мислам дека имам забележано во друг пост кај што спомнуваш провинцијалциако мислиш дека си од Скопје и дека си некој/а се лажиш.....ма да ви го:sekss:Скопјето имам живеено таму и не се враќам таму и да ме убиат.....сакаш да ми кажеш дека провинцијалци му се гости у шоуто?
Дека Скопските педерчиња не се палат и угледуваат на него(и кремците или како и да ги викате)?
Шо ми беше зборот :pusk: Скопје :bip:
Ајде Македонци да го преплавиме Градски
на македонија-шкотска
Не бе устата само ми е испуканаFENOMEN ,TI BOLEN SI ILI DA TI PLATIME SMESTAJ
:pos2: