Концерт на Боки 13 во салата Борис Трајковски - 17.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По Боки13ка, мислам дека е редно време да се врати смртната казна во Македонија.

Мое мислење е дека многу луге ке идат на концертот поради гостувањето на некои од балканските звезди како Танја Савиќ Рада Манојловиќ Милан Станковиќ Стоја Борна(од забранета љубов и некои фруги).А инаку јас би идел за да се изгазам од смеење до солзи гледајки го како пее и игра(просто би уживал:tapp:)единствено ради кое би идел е сеир и како ке свати дека е гомце:pos2:

По Боки13ка, мислам дека е редно време да се врати смртната казна во Македонија.

А не е подобро со некое тенко дрвце под нокти да му чепкаат и сето тоа во живо на ТВ?Барем би се посмеале.Со смртната казна лесно ќе помине:)

Не знам зашто гадот не направи сам концерт да видиме колку луѓе ќе му дојдат. Него викнал 15 души, заради кои ќе дојде народот, па после ќе се дува како собрал публика.

Лично го хејтам Боки наш голем маж (се родил со куре, јбг).
Ама чисто за илустрација ќе залепам ЈПГ од гостите, да видите кој всушност ќе го наполни градскиот стадион во Скопје.

Радмила Манојловиќ
i24115457413825vf2flgkfmc3.jpg

Тања Савиќ
tanja.jpg

Бане Моиќевиќ
bane%20mojicevic%2001.jpg

Милан Станковиќ
8bymiki2xd9.jpg

Стоја
promocija-6.jpg

Ана Николиќ
FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080804.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080803.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080802.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080801.jpg

anaHsYWL9TYtgB1VH432GNJ.jpg

anab4bYGaIutOWlAuftmL6W.jpg

Даниела Враниќ
danijela2132008.jpg

Лично го хејтам Боки наш голем маж (се родил со куре, јбг).
Ама чисто за илустрација ќе залепам ЈПГ од гостите, да видите кој всушност ќе го наполни градскиот стадион во Скопје.

Радмила Манојловиќ
i24115457413825vf2flgkfmc3.jpg

Тања Савиќ
tanja.jpg

Бане Моиќевиќ
bane%20mojicevic%2001.jpg

Милан Станковиќ
8bymiki2xd9.jpg

Стоја
promocija-6.jpg

Ана Николиќ
FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080804.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080803.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080802.jpg

FHMAustralia_Ana_Nikolic_01080801.jpg

anaHsYWL9TYtgB1VH432GNJ.jpg

anab4bYGaIutOWlAuftmL6W.jpg

Даниела Враниќ
danijela2132008.jpg

Дали тој Милан е еден лигле што пее турбофолк и чупињата што полудуваат по него?Ако е тој што мислам е сега стварно ми се повраќа.Значи толку омразена фаца немам видено.Оф леле за кој се народов фрла пари да го гледа:tapp:

Дали тој Милан е еден лигле што пее турбофолк и чупињата што полудуваат по него?Ако е тој што мислам е сега стварно ми се повраќа.Значи толку омразена фаца немам видено.Оф леле за кој се народов фрла пари да го гледа:tapp:

Тој е!
Не ни планирам да идам на Бокица на концерт, ама дефинитвно откако го видов меѓуножјето на Ана Николиќ ни темава не ја отварам повеќе.

Мое мислење е дека многу луге ке идат на концертот поради гостувањето на некои од балканските звезди како Танја Савиќ Рада Манојловиќ Милан Станковиќ Стоја Борна(од забранета љубов и некои фруги).А инаку јас би идел за да се изгазам од смеење до солзи гледајки го како пее и игра(просто би уживал:tapp:)единствено ради кое би идел е сеир и како ке свати дека е гомце:pos2:
да, да, да... најдобро ќе свати дека е гомце ако му појдеш на концерт :vozbud:

Мислам дека имам забележано во друг пост кај што спомнуваш провинцијалци:tapp: ако мислиш дека си од Скопје и дека си некој/а се лажиш.....ма да ви го:sekss:Скопјето имам живеено таму и не се враќам таму и да ме убиат.....сакаш да ми кажеш дека провинцијалци му се гости у шоуто?:tapp:Дека Скопските педерчиња не се палат и угледуваат на него(и кремците или како и да ги викате)?:tapp:

Шо ми беше зборот :pusk: Скопје :bip:

Ајде Македонци да го преплавиме Градски

на македонија-шкотска

A ти мене ми го прочита следниот пост на кој што укажав на што мислам? :tapp:
Ги посочив провинцијалците како поголема група која ќе одат (имам пријатели, каде што веќе скоро 5 семејства идат:smir:) и никако не отфрлив оти никој од градов нема да иде... Цврсто стојам на тоа дека ќе има и некој 50% градски деца и семејства кои ќе одат да го гледаат тој фрик...
Посочив на провинцијалците како група која масовно слуша турбофолк...
Не мислев ништо навредливо и незнам шо ти не...

Ако не ти е јасно прочитај тука мој минатен пост, се надевам оти ќе ти стане појасно за што зборам...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom