Концерт на Боки 13 во салата Борис Трајковски - 17.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо има да му се палат па на него????:pos2::pos2: Шо има кај него за палење:toe:

Јас имам карти за на концерото на Боки 13 кој сака нека пише пп...

не е точно дека девојчиња се палат на него,,таман работа.:pos2::pos2:
...Јас планирам да одам затоа што знам дека ќе направи атмосфера и ќе биде интересно,,а и како што слушам најавуваат интересни гости,,така да ...ќе биде забавно:vozbud:
BTW ,, нели карти ќе се продаваат во југотон или се лажам????
пс-- но,,како што гледам на форумов сите сте збеснале против него,,така да подобро да не ме цитирате плссс :)

не е точно дека девојчиња се палат на него,,таман работа.:pos2::pos2:
...Јас планирам да одам затоа што знам дека ќе направи атмосфера и ќе биде интересно,,а и како што слушам најавуваат интересни гости,,така да ...ќе биде забавно:vozbud:
BTW ,, нели карти ќе се продаваат во југотон или се лажам????
пс-- но,,како што гледам на форумов сите сте збеснале против него,,така да подобро да не ме цитирате плссс :)
Зошто би збеснале против депилирана нашминкана свиња од 150 кила што менталното здравје му е позагрозено од изгледот.
Заради будали ко тебе што ќе одат ќе биде се попопуларен и болно амбициозен, а со твоите 150 денари ќе си купи хамбургер од 7мица и кока кола.

П.С Мислам дека сега е моментот да се активира Красниќи за добро на нацијата :):):)

Шо има да му се палат па на него????:pos2::pos2: Шо има кај него за палење:toe:
единствени девојчиња што може да се палат на него се некои што се палат на пари или пак оние што се палат на луѓе од исти пол(да не речам лезбејки, иако веќе кажав:pipi:).ама колку пари и да има, таков фрик не можам да гледам.кога го видов во McDonald's ќе повратев од што ми беше одвратен:nesum:
а на концерт не му идам ни пари да ми даваат..подобро ќе гледам некој психолошки пореметен филм, понормален ќе биде отколку Боки.
ама не е он крив, криви се будалите што идат да го гледаат и само му го шират бизнисот(а и дебелиот гз истовремено)

Имаше една новинварка не знам која е точно,ја прашаа за Боки и фино си кажа“Ние како народ си го заслуживме него’’ :icon_neut
Кој како ја сватил,ама ужас е за нас како народ е општествен кур фактор да ни биде тој крмак.
Концерт ко концерт нешто ке шитне нешто карти ке даде гратиси ке има некоја посетеност добра,а ние век и веков имаме опсада од него,пошто сегде го има.

а кои се тие спектакуларни гости?????
ја само знам дека водител на концертот ќе бидел Борна од забранета љубов
а дали ќе има луѓе, не знаеме тоа...е тогаш ќе видиме дали и колкава публика ќе има Боки?
јас не би одела на тоа нешто

Зошто би збеснале против депилирана нашминкана свиња од 150 кила што менталното здравје му е позагрозено од изгледот.
Заради будали ко тебе што ќе одат ќе биде се попопуларен и болно амбициозен, а со твоите 150 денари ќе си купи хамбургер од 7мица и кока кола.

П.С Мислам дека сега е моментот да се активира Красниќи за добро на нацијата :):):)
Јас концертот го гледам само како место за забава,,не дека сум фан на Боки 13,,а не би ни можела да бидам зашто не е уметничко име,,хехехе....но вие тоа не можете да го разберете,,ги гледате работите површно,,јас пак само сакам да се забавувам и ништо повеќе...А дека стадионот ќе биде преполн,,ве уверувам,,а тоа е нешто што на малку луѓе од кај нас може да им успее:pipi:...И да ти кажам,,воопшто не се сметам за будала,,баш напротив,,си велам само- кој си ја има мувата на капата....и знаеш!:pipi: Но,,сепак фала на учтивоста,,не разбирам како можете да се вознемирувате за работи кои не се воопшто важни..Ќе те советувам да се смееш само на концертот,,а не да губиш нерви зошто така старееш:vozbud:

pa DA, i jas taka mislam, princezo...sepak e zabava, koj saka neka ide, nema da osiromasi za 150 denari, niti pak Boki ke se zbogati od tie pari i ke stane milioner
edinstveno onie koi sakaat da se zabavuvaat, neka odat

Јас концертот го гледам само како место за забава,,не дека сум фан на Боки 13,,а не би ни можела да бидам зашто не е уметничко име,,хехехе....но вие тоа не можете да го разберете,,ги гледате работите површно,,јас пак само сакам да се забавувам и ништо повеќе...А дека стадионот ќе биде преполн,,ве уверувам,,а тоа е нешто што на малку луѓе од кај нас може да им успее:pipi:...И да ти кажам,,воопшто не се сметам за будала,,баш напротив,,си велам само- кој си ја има мувата на капата....и знаеш!:pipi: Но,,сепак фала на учтивоста,,не разбирам како можете да се вознемирувате за работи кои не се воопшто важни..Ќе те советувам да се смееш само на концертот,,а не да губиш нерви зошто така старееш:vozbud:

Не е до губење нерви. Не можеме да разбереме како може да одиш на место за да се забавуваш, кај што главен ке биде тој? Шо има забавно кај него? Фатил врски за некои од екс-ју пеач(к)ите да ги донесе и тоа е забава? Тоа ли е шоу????

а кои се тие спектакуларни гости?????
ја само знам дека водител на концертот ќе бидел Борна од забранета љубов
а дали ќе има луѓе, не знаеме тоа...е тогаш ќе видиме дали и колкава публика ќе има Боки?
јас не би одела на тоа нешто

ке ги собере сите сарбоши од србија ке испеат по една песна и ете ти концерт! ке си се дотера дебелиот во фустанче и ке играе на штикли!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom