Kaj pa vide deka se praat... ??? takvi sa si ...od vreme...![]()
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj pa vide deka se praat... ??? takvi sa si ...od vreme...![]()
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ !!!
``„Грчките позиции се јасни, без сложено име за сите меѓународни инстанци, промена на уставот и пасошите, и резолуцијата на советот за безбедност на ОН нема реални шанси за напредок“, изјавил Амбасадорот Малјас.``
Го поддржувам моменталниот став на Фрчкоски а тој гласи :
Цитат:
Јас сметам дека Горна или Северна се најповолни предлози, затоа што содржат географска одредница која постоела и во Античка Македонија и која и на македонците овдека, независно што мислат, дека се словени или мешавина со атничките македонци, кој како сака да мисли, терминот не ја загрозува таа позиција, а истовремено ја прецизира точно нашата држава, дури е подобар од комбинацијата ,,Република Македонија во заграда Скопје“ бидејќи е чисто решение.“
Ако дојде до референдум или промена на име јас ќе го поддржам Serpico во камења фрлање по собранието и владата :smir: Море ако треба и со Скопска Шмизла ќе фрламе! Ама името не го даваме!
Како?? Оти некако не те разбирам ?![]()
Дечки ме интересира вашето мислење околу последните изјави на премиерот Никола Груевски ..СМЕ ЗА КОМПРОМИС НО НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА,, дали со тоа се врши артилериска подготовка на теренот за после изборите да се дојде до решение на спорот и би добиле датум за преговори.
Ме интересира вашето мислење..:smir:
Дечки ме интересира вашето мислење околу последните изјави на премиерот Никола Груевски ..СМЕ ЗА КОМПРОМИС НО НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА,, дали со тоа се врши артилериска подготовка на теренот за после изборите да се дојде до решение на спорот и би добиле датум за преговори.
Ме интересира вашето мислење..:smir: