Колумните на Бранко Геровски

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Najbavo za brisenje prozor.Pak ke kazam Alex Bukarski e lekot za branko gerovski:pos2:

Горе велите Шпиц за бришење газ да служи, ма не бре, за потпал е одличен!

Оф леле геровски брмчалото па како само без срам може да пишува и се прави дека тој само знае па јавно заговара дека предлозите биле не добри туку одлични за нас:tapp: па уште ми кажува дека требало да се откажеме од патриотизмот и требало да се гордееме со новото име кое ни се нудело и незнам што уште . не го читам ми се гади од тој човек би го плукнал во фаца и он така нека оди гордо. па затоа има безпари весник да му вредеше весникот и да вредеше тој самиот немаше само две страни да има текстови а 20 стани реклами. го збирам весникот за зимница да завиткам и зорта да не ме фати

А еве уште една порака за него и неговите полтрончиња :bip::sekss::pusk::pop:

Горе велите Шпиц за бришење газ да служи, ма не бре, за потпал е одличен!

Потпалот е сезонско зима и толку, а бришењето е all time:smir:Или на пикник ко ќе одиш ко ќе палиш оган:wink:

Читајте го денес---П.С Смрт за цензурата!
Која цензура бе несреќо една?Да беше цензуриран ко што треба немаше да го пцуе цела Македонија.

Бранко Геровски како и поголемиот број на новинари во Македонија се платеници.Кој даде повеќе пари за него сум. Секоја чест на исклучоците. Геровски на почеток на оваа влада пишуваше за Грујо и за ВМРО. Сега некој дал поише пари па пишува друго.Но во случајот мислам дека малку поише забегал. Се симнал и под секое достоинство. Но господ гледа.

ајде ви се молам!!!!!!!!!ове се класични сталинистички методи...КОЈ НЕ Е СО МЕНЕ Е ПРОТИВ МЕНЕ....мислев дека демократијата направи некои промени само изгледа грешам!!!!!!!!!!!!!!!
За каква демократија збориш фор крајинг аут лауд. Па не му дозволуваат на Македонскиот народ да се вика со сопственото име. Тоа ако не е фашизам и антидемократија јас стварно незнам што е. И некои како тебе и твојот почитуван Геровски очигледно не слушнале за национални интереси. Секоја земја ги има бтв и незнам кој сака нека дојде на власт не треба ни да помисли да прави отстапки за такво нешто, а не тука кај нас си се прави муабет како да е тоа нормално нешто(промена на устав, менување знаме менување име). Абе вие здрави ли сте бе еееееееееееј.

Тој Геровски е платтеник на Бранко, он треба да припреми терен за промена на името ама нема така лесно да оди Никола ке му го скине јазикот

Zarem vredi da se otvora tema za serator od tipot na Gero...odamna e poznato deka tipot raboti za pari t.e. go pisuva toa za sto mu plakaat razni centri...se si velam deka ke si pomini kako sopstvenikot na Kanal 77 ( ne deka go opravduvam toa sto mu se sluci nemu tuku verojatno i Gero ke bide pretepan od odredeni luge ako prodolzi da seri vo Spic )

Zarem vredi da se otvora tema za serator od tipot na Gero...odamna e poznato deka tipot raboti za pari t.e. go pisuva toa za sto mu plakaat razni centri...se si velam deka ke si pomini kako sopstvenikot na Kanal 77 ( ne deka go opravduvam toa sto mu se sluci nemu tuku verojatno i Gero ke bide pretepan od odredeni luge ako prodolzi da seri vo Spic )

Ptolomej, јас ги читам и неговите колумни и право да ти кажам мислам дека е нечиј играч за пари, ама не треба да биде претепан, туку да го уловат со докази па во затвор:toe: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom