Колку време ви е потребно ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Saat,do saat i pol maksimum.Tusiranje 20 min,so ke nosam obicno imam isplanirano,taka da za oblekuvanje trosam 5 min,sminkanje 15 min,ama kosava duri da ja sredam....:nerv:

Зависи кај одам.За до продавница се спремам за 5 минути,за на Факултет 15-20 минути,а за излегвање ми требаат 30-45 минути да се спремам.

па зависи кога како... понекогаш се спремам 2 саати за излегување...полека се спремам..а некогас за 10 мин сум готова ..
се зависи кај одам..за школо само мијам лице облечувам се и одам..максимум 10 мин .. така да не губам многу време

Saat,do saat i pol maksimum.Tusiranje 20 min,so ke nosam obicno imam isplanirano,taka da za oblekuvanje trosam 5 min,sminkanje 15 min,ama kosava duri da ja sredam....:nerv:

Зависи кај одам.За до продавница се спремам за 5 минути,за на Факултет 15-20 минути,а за излегвање ми требаат 30-45 минути да се спремам.

па зависи кога како... понекогаш се спремам 2 саати за излегување...полека се спремам..а некогас за 10 мин сум готова ..
се зависи кај одам..за школо само мијам лице облечувам се и одам..максимум 10 мин .. така да не губам многу време

aman bre vie vecera da ne pravite :) :pos2::pos2:
5 / 10 minuti so bricenje i pravene kosa ako peglam kosula + uste 5
znaci rekordno vo sporedba so vas :smir:
pozZ

мене ми требаат 2 саати, ептен некогаш можеби малку помалку. обично обожавам да си се спремам без брзање, па затоа и ми треба повеќе време...освен ептен ако се брзам, можам и за помалку време да се спремам, но зависи и дали ми е средена косата,на неа губам повеќе време:pipi:

Зависи....Ако знам што ќе носам тогаш сум готова за 20-30 минути...а ако не знам за еден саат:D

Па со оглед на тоа дека секогаш си планирам што да носам, ми треба пола саат максимум да се нашминкам и да си ја испеглам косата.
А за на школо 10 минути колку да стаам малце пудра и маскара.

Малку. :pipi: Пола саат, преку сила десетина минути повеќе, ако нешто тргне наопаку. :icon_lol:
A може да ми се јават и да ми речат толку и толку саат, таму и таму, мене местото на 10 - 15 минути од дома да ми е, и пак на време ќе сум. Не доцнам никогаш.

Во последно време се научив да се спремам и за 20 минути.

Порано 15 мин ми беа доволни. Сега еден саат порано почнувам да се средувам...

30 минути со се туширање

Од 20-30 минути најмногу. Облекување, шминкање, коса, стоење пред огледало! хаха:):) А ако немам од претходно испланирано што ке носам...е тогаш е доста подолго;)

Колку време ви е потребно за да се спремите пред да излегувате од дома?
Дали сте готови за 10 мин. или пак ви треба и по саат време?
И како се одвива тоа спремање? :)
Многу брзо се спремам и затоа секогаш јас сум таа што ги чека другите и многу се нервирам за тоа. Потребни ми се максимум 20 минути. 10 за да се истуширам и 10 да се облечам, средам косата и да се нашминкам(инаку ретко се шминкам па може и без тоа):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom