***РЕНАТА***
Brave
- Член од
- 15 декември 2007
- Мислења
- 865
- Поени од реакции
- 28
Saat,do saat i pol maksimum.Tusiranje 20 min,so ke nosam obicno imam isplanirano,taka da za oblekuvanje trosam 5 min,sminkanje 15 min,ama kosava duri da ja sredam....:nerv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Saat,do saat i pol maksimum.Tusiranje 20 min,so ke nosam obicno imam isplanirano,taka da za oblekuvanje trosam 5 min,sminkanje 15 min,ama kosava duri da ja sredam....:nerv:
Зависи кај одам.За до продавница се спремам за 5 минути,за на Факултет 15-20 минути,а за излегвање ми требаат 30-45 минути да се спремам.
па зависи кога како... понекогаш се спремам 2 саати за излегување...полека се спремам..а некогас за 10 мин сум готова ..
се зависи кај одам..за школо само мијам лице облечувам се и одам..максимум 10 мин .. така да не губам многу време
:pos2::pos2:

Пола саат, преку сила десетина минути повеќе, ако нешто тргне наопаку. 
А ако немам од претходно испланирано што ке носам...е тогаш е доста подолго
Многу брзо се спремам и затоа секогаш јас сум таа што ги чека другите и многу се нервирам за тоа. Потребни ми се максимум 20 минути. 10 за да се истуширам и 10 да се облечам, средам косата и да се нашминкам(инаку ретко се шминкам па може и без тоа)Колку време ви е потребно за да се спремите пред да излегувате од дома?
Дали сте готови за 10 мин. или пак ви треба и по саат време?
И како се одвива тоа спремање?![]()