Колку време седите во кафиќ/ресторан?

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
сеа у 2010 се на се 10 пути макс. на кафе шо иам седнато, не повеќе од 45 мин. ради цигарите најповеќе.

едино у ресторанти си подседнувам по саат и кусур.. .

Личен рекорд за денска кафе шема ми е 6 саати. Ќе барав дневница од шефот (барем пола) ама ај... :)

хх обично уз друштво муабет а у едно друго порано седев до кај саат саатипол.. сеа со законов поретко кафич а и ако отидам на пол саат саат максимум

зависи од ситација.. од час до 2 и пол часа.. :)

Колку можам пократко ... не ми е мн. убаво да седам на исто место, подолго време....

Зависи до друштвото. Летно време обично знаеме да останеме и по 3-4 часа и повеќе... А онака спонтано по саат-два ми се доволни, ретко станувам по пола саат, обично се размуабетувам и заборавам на времето кога сум на кафе. :)

45 минути, толку можам да седам на час додека сум во училиште па и на кафе, а после 45 мин ми станува досадно :sport2: но не е секогаш така... на пример ако се најдам со некој пријател/ка што не сум ја видел повеќе време може да се замуабетиме повеќе и од 1 час :icon_surp:icon_surp

Зависи од околностите но не можам повеке од 1 саат да седам на едно место(освен пред пц но не се брои тоа бидејки има мнооогу повеке реаботи да правеш) у кафич ми скурчува...океј зависи и со кој сам...

Се оставам по кафичи :icon_lol: и постојано си ја обновувам нарачката,ако знам дека за еден саат треба да станам може ќе седнам ама ќе бидам како на шилци.
Денот ми се разубавува кога со правите луѓе ќе се заседнеме негде,ќе се смееме и ќе збориме за се и сешто зашто не е секој за долги седенки :) .

Најмногу зависи од ороспијата шо е со мене, шо подосаден то помалце ке седам

Па зависи ... навечер нормално седам повеќе, додека кога одам така на кафе/сок со друштво најчесто седам по 1 час ~ некогаш повеќе, некогаш помалку.

Најмногу што сум седела било 2 саати,а најмалку 50 минути.зависи од муабетот и друштвото.:toe:

Зависи со кого сум и колку имам(е) време, а и каде сме седнале. Ако имаме повеќе време, знам да заглавам и неколку часа. Ама сигурно нема да остане само на едно кафе, се работи за тертипи.

30 мин- саат,2!!!:toe::toe::toe: зависи коа како

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom